Те всички новини са такива, по всички телевизии и в интернет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
ele написа:Те всички новини са такива, по всички телевизии и в интернет.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
То че бтв определено не е цвете за мирисане - не е. Ама някои хора я изкараха тая телевизия едва ли не виновна за всичко лошо в тая държава... Толкова енергия и плам в оплюването на нещо, което с едно движение на ръката вече не е фактор...Иначе съм съгласен, че след като печелят милиони от реклама те трябва да плащат да бъдат гледани от възможно повече потребители, не обратното.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Хората това искат да гледат, това им се показва. Говоря като човек работил в телевизията.Между другото, една телевизия се опита да показва предимно положителна продукция. За хубавите неща, за положителните емоции, всяко предаване бе в тая посока. Телевизия ’Черно море’. И май никой не я е чувал, защо ли?!
Коментар
-
ls1 написа:Хората това искат да гледат, това им се показва. Говоря като човек работил в телевизията.Между другото, една телевизия се опита да показва предимно положителна продукция. За хубавите неща, за положителните емоции, всяко предаване бе в тая посока. Телевизия ’Черно море’. И май никой не я е чувал, защо ли?!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Atanas71 написа:Как няма да ме радват бе човек , не мисли толкова елементарно явно ти си влюбен в БТВ и те прави само това щаслив. Точно затова че имам собствен живот обичам и се радвам на децата си , на близки и познати. Затова ме радва че спират от излъчване по Булсат-а БТВ и до някаде ще предпазя тези които обичам от простотията на БТВ. Направи сравнение на новините на БТВ с която и да е друга телевизия. Тези могат с новините си да накарат старци и лабилни психически хора да се самоубият. Като започнат от 19ч. до 19.30 убийства , изнасилвания , палежи , това поскъпва , онова поскъпва , шок и ужас очаква България , предвижда се тройно увеличение на ...... хляба двойно ще поскъпне(веднага по селата масово се изкупува брашното от нашите баби и дядовци) очаква се увеличение на тока , бензина може да достигне 5лв. , внук изнасили баба си , пиян се гаври с малолетна , ИИИИИИИ накрая хубавата новина БТВ порасна с още един член наша колежка роди момиченце Не е толкова трагично положението в държавата но явно на тази телевизия се плаща да всява шок и ужас на непросветеното население от възрасни по селата . Това е тяхната мишена , тези хора си живеят на село има някои с години не са излизали от селата си и като слушат всекидневно този тип новини по "любимата" телевизия какво става с тях. Тази телевизия винаги поднася новините от гледна точка на този който и е платил и затова пускат анти логото си "Всички гледни точки" По отвратителна телевизия е може би Скат . Така че колкото по малко кабеларки ги предлагат толкова по-добре за България. Бих казал с ръка на сърцето че това е може би най антибългарската телевизия.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
аз не си позволявам да налагам на семейството си какво да гледа. опитвах се да убеждавам, но ако човек е отпочинал може да прецени какво е добре да гледа и какво не. ако се прибира уморен от работа, ангажименти и пр. пуска по навик тв-то на бтв и си промива мозъка без да усети. опит от първа ръка. мнението ми за бтв се покрива на 100% с това на Atanas71 и енергията за оплюване не е дошла сега. дойде след случая в катуница.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ele написа:Аз не искам да гледам разпрани човешки тела, умрели в канавка или ревящи роднини, оплакващи някого.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:ele написа:Аз не искам да гледам разпрани човешки тела, умрели в канавка или ревящи роднини, оплакващи някого.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Yavor написа:Atanas71 написа:Как няма да ме радват бе човек , не мисли толкова елементарно явно ти си влюбен в БТВ и те прави само това щаслив. Точно затова че имам собствен живот обичам и се радвам на децата си , на близки и познати. Затова ме радва че спират от излъчване по Булсат-а БТВ и до някаде ще предпазя тези които обичам от простотията на БТВ. Направи сравнение на новините на БТВ с която и да е друга телевизия. Тези могат с новините си да накарат старци и лабилни психически хора да се самоубият. Като започнат от 19ч. до 19.30 убийства , изнасилвания , палежи , това поскъпва , онова поскъпва , шок и ужас очаква България , предвижда се тройно увеличение на ...... хляба двойно ще поскъпне(веднага по селата масово се изкупува брашното от нашите баби и дядовци) очаква се увеличение на тока , бензина може да достигне 5лв. , внук изнасили баба си , пиян се гаври с малолетна , ИИИИИИИ накрая хубавата новина БТВ порасна с още един член наша колежка роди момиченце Не е толкова трагично положението в държавата но явно на тази телевизия се плаща да всява шок и ужас на непросветеното население от възрасни по селата . Това е тяхната мишена , тези хора си живеят на село има някои с години не са излизали от селата си и като слушат всекидневно този тип новини по "любимата" телевизия какво става с тях. Тази телевизия винаги поднася новините от гледна точка на този който и е платил и затова пускат анти логото си "Всички гледни точки" По отвратителна телевизия е може би Скат . Така че колкото по малко кабеларки ги предлагат толкова по-добре за България. Бих казал с ръка на сърцето че това е може би най антибългарската телевизия.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
vital написа:Аз мернах в Капитал, ако не бъркам, че рейтингът е паднал с нещо от сорта на 20%.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар