При положение,че по БТВ,който и филм да дават след 20 мин. е качен в Замунда или Арена,не знам как въобще може някой да страда за тая ТВ.В къщи съм на Близу и БТВ не гледам,на вилата съм с Булсатком и не мисля да го сменям заради Босфор ТВ.Колкото до новините,има ги в интернет навсякъде и то предоставени по един мнооооого по-добър начин от БТВ. По никоя друга ТВ няма толкова турски сериали между другото,колкото по БТВ и съм останал с впечатление,че хората които най-много мрънкат за БТВ са по-възрастните хора именно заради тези сериали.До сега, с който по-млад и малко от малко мислещ човек съм говорил на тая тема,никой не е застанал на страната на БТВ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
coolboby написа:Досега никой не ми е отговарял на въпроса, но ще го задам тук. Какво всички имат против турските сериали?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
coolboby написа:Досега никой не ми е отговарял на въпроса, но ще го задам тук. Какво всички имат против турските сериали?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
van_dal написа:coolboby написа:Досега никой не ми е отговарял на въпроса, но ще го задам тук. Какво всички имат против турските сериали?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Във всяко нещо си има и лоши неща и хубави неща .Че има доста долни турски филми то това е факт, но че има и филми от които има какво да се научи ,също е факт. Филмите Листопад, Пепел от рози , Времето лети са в пъти по добри от Стъклен дом ,6 часа разлика и още наши измислици.Но както казват братушките :вкус и цвет, товарищ нет. :D :D
Коментар
-
ba6_mastora написа:Yavor написа:Абе вие си плюете, ама аз тази вечер по бТВ изгледах два хубави филма един след друг. Първия беше от 8, а втория от 11, с едни новинки по средата. Екстра. Гледайте си Диемите, и дано има какво да ви пуснат. Вярно е че бТВ прекалява с туските сериали, ама това го правят всички бг телевизии.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Преди като бяха венецуелските пак имаше мрънкачи, после ще са друга националност пак ще мрънкат.Аз гледам бтв и по-точно като Явор - някой път пускат супер филмчета, по средата с едни новини. Ся някой ще изреве манипулирани новини, ДА !!!! като по останалите тв Турските бози не ги гледам - защото не искам, а когато ги дават просто прескачам канала.А и друго си е дублиран филм да гледаш. Повечето пъти се справят отлично.И кво ? Булсатките си гледат ефирна бтв, от цялата работа бтв губят.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
В случая губят само зрителите и вината за това е на БТВ. Покрай майка ми гледах БТВ и ми направи впечатление, че Булсатком не си смениха мнението, докато БТВ непрекъснато се чудеха каква причина да измислят, включително това, че Булсатком нямат избор, след като други оператори са приели условията. Ако/когато се постигне споразумение и ако каналите на БТВ влязат в пакет, няма да го платя и няма да ги гледам (до септември, тогава може си пусна антена). Телевизия, която е толкова неуважително настроена към зрителите, не заслужава моето внимание. gamma: Руските сериали, дето ги даваха, бяха също бози, но по-добри бози от българските. уважение за тези, които правят българско кино, но не е ли редно да се замислят дали няма начин да изхарчат тези пари по-добре???Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Yavor написа:Седя и се чудя - абе хора, щом спирането на бТВ ви прави щастливи - вие нямате ли си собствен живот бе? Та такива неща ви радват. Не се ли радвате на децата си, на близките и приятелите си, на хубавите неща, които ви се случват понякога. Чак толкова омраза пък...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар