Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При положение,че по БТВ,който и филм да дават след 20 мин. е качен в Замунда или Арена,не знам как въобще може някой да страда за тая ТВ.В къщи съм на Близу и БТВ не гледам,на вилата съм с Булсатком и не мисля да го сменям заради Босфор ТВ.Колкото до новините,има ги в интернет навсякъде и то предоставени по един мнооооого по-добър начин от БТВ. По никоя друга ТВ няма толкова турски сериали между другото,колкото по БТВ и съм останал с впечатление,че хората които най-много мрънкат за БТВ са по-възрастните хора именно заради тези сериали.До сега, с който по-млад и малко от малко мислещ човек съм говорил на тая тема,никой не е застанал на страната на БТВ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Досега никой не ми е отговарял на въпроса, но ще го задам тук. Какво всички имат против турските сериали?

Коментар

coolboby написа:
        Досега никой не ми е отговарял на въпроса, но ще го задам тук. Какво всички имат против турските сериали?
        500 години
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

coolboby написа:
          Същото, к’вото имат и против всички други
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

coolboby написа:
            Е това беше грешен въпрос! Какво не харесвам, настрани от "500-те години", грозни актьори, калпаво заснемане със стара техника, нещастен сценарии, манафски мелодии за озвучаване, рев и сополи и никво развитие, какво да им харесвам на тези РЯЗАНИ ленти?! Сложи в 5 къщи в турската махала камери и го пусни по телевизията, без сценарии, без нищо. Ще се пръснат да го гледат! Не ми пука особенно за БТВ, гледам само "Столичани в повече", другите бтв синема и бтв комеди пускат само стари филми, но ги гледахме преди, понеже за друго няма време вечер...
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

coolboby написа:
              Aз нямам. Ако не ти харесва нещо, има дистанционно и сменяш канала. От малкото ми гледания на турски и български сериали, турските са по-добри. Иначе каква е разликата между български (нови), турски, латиноамерикански, американски и прочее сериали - разлика не виждам, прилика - все бози, някои малко вкиснали. Това за 500-те години е отживелица. Не може все 500-те години да са криви, пък ние все да сме прави. Турция примерно е направила много повече за българските църкви там, отколкото българите, така че проблемът е в нашия телевизор май.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

coolboby написа:
                Какво всички имат против турските сериали?
                Първо са скапани, и второ затъпяват.....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

van_dal написа:
                  coolboby написа:
                  Е това беше грешен въпрос! Какво не харесвам, настрани от "500-те години", грозни актьори, калпаво заснемане със стара техника, нещастен сценарии, манафски мелодии за озвучаване, рев и сополи и никво развитие, какво да им харесвам на тези РЯЗАНИ ленти?! Сложи в 5 къщи в турската махала камери и го пусни по телевизията, без сценарии, без нищо. Ще се пръснат да го гледат! Не ми пука особенно за БТВ, гледам само "Столичани в повече", другите бтв синема и бтв комеди пускат само стари филми, но ги гледахме преди, понеже за друго няма време вечер...
                  +1
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Турските сериали за мен са пропаганда и абсолютно скапана и нискобюджетна продукция.Не вярвам нормално мислещ и зает човек да им обръща внимание,но пенсионерките за жалост ги гледат,че и обсъждат по пейките.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Във всяко нещо си има и лоши неща и хубави неща .Че има доста долни турски филми то това е факт, но че има и филми от които има какво да се научи ,също е факт. Филмите Листопад, Пепел от рози , Времето лети са в пъти по добри от Стъклен дом ,6 часа разлика и още наши измислици.Но както казват братушките :вкус и цвет, товарищ нет. :D :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ако, гореспоменатите сериали не бяха турски, а руски (примерно) сигурно пак щяха да са скапани...
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ba6_mastora написа:
                          Yavor написа:
                          Абе вие си плюете, ама аз тази вечер по бТВ изгледах два хубави филма един след друг. Първия беше от 8, а втория от 11, с едни новинки по средата. Екстра. Гледайте си Диемите, и дано има какво да ви пуснат. Вярно е че бТВ прекалява с туските сериали, ама това го правят всички бг телевизии.
                          И кой бяха те?Станах рано призори,пуснах телевизора и гледам -НЯМА ЬТВ!Разтърквам сънени очи,пак поглеждам -НЯМА ЬТВ!Кафето готово е, нали,пийвам си, поглеждам телевизора -НЯМА ЬТВ!Работата днес ще ми спори,щото в ефира,НЯМА ЬТВ!Хората са по-усмихнати, добри,защото Булсат,НЕ ИЗЛЪЧВА ЬТВ!Вечер пускам аз да гледам новини,с радост забелязвам, чеНЯМА ЬТВ!Господ нека благослови,този, койтоОТЪРВА МЕ ОТ ЬТВ!Стана късно, вече ми се спи,телевизорът свети, ноНЯМА ЬТВ!Заспивам. Сънувам сънища добри,защото днес,АЗ НЕ ГЛЕДАХ ЬТВ!
                          баш майсторе, филмите бяха следните:Prestige - на WB и Pathfinder на 20th Century. Първия не го бях гледал въобще, а втория с някакво бозяно торентско качество, от което нищо не бях разбрал. А на тебе ти пиша ника с малки букви, защото ти така сис си го написал, явно толкова ти е самоуважението като майстор.Седя и се чудя - абе хора, щом спирането на бТВ ви прави щастливи - вие нямате ли си собствен живот бе? Та такива неща ви радват. Не се ли радвате на децата си, на близките и приятелите си, на хубавите неща, които ви се случват понякога. Чак толкова омраза пък...Еле е права - турските сериали са като всички останали. Просто са на мода сега. А и са по близки кто манталитет до нашите нрави и затова бабите им се радват.И пак ще задам изконния въпрос - НЯКОЙ ДА ВИ КАРА НАСИЛА ДА ГЛЕДАТЕ НЕЩО?Явно щом все пак се спирате на този канал, то той има с какво да ви привлече вниманието. И мога да ви кажа че цялата истерия в момента е в тяхна полза, не на Булсатком. Факт е че 5-6 човека окло мен вече минаха на кабелна. Един колега по - горе беше казал че в касите на Булсатком били опашки... Дали не са за прекратяване!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Преди като бяха венецуелските пак имаше мрънкачи, после ще са друга националност пак ще мрънкат.Аз гледам бтв и по-точно като Явор - някой път пускат супер филмчета, по средата с едни новини. Ся някой ще изреве манипулирани новини, ДА !!!! като по останалите тв Турските бози не ги гледам - защото не искам, а когато ги дават просто прескачам канала.А и друго си е дублиран филм да гледаш. Повечето пъти се справят отлично.И кво ? Булсатките си гледат ефирна бтв, от цялата работа бтв губят.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В случая губят само зрителите и вината за това е на БТВ. Покрай майка ми гледах БТВ и ми направи впечатление, че Булсатком не си смениха мнението, докато БТВ непрекъснато се чудеха каква причина да измислят, включително това, че Булсатком нямат избор, след като други оператори са приели условията. Ако/когато се постигне споразумение и ако каналите на БТВ влязат в пакет, няма да го платя и няма да ги гледам (до септември, тогава може си пусна антена). Телевизия, която е толкова неуважително настроена към зрителите, не заслужава моето внимание. gamma: Руските сериали, дето ги даваха, бяха също бози, но по-добри бози от българските. уважение за тези, които правят българско кино, но не е ли редно да се замислят дали няма начин да изхарчат тези пари по-добре???
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Yavor написа:
                                Седя и се чудя - абе хора, щом спирането на бТВ ви прави щастливи - вие нямате ли си собствен живот бе? Та такива неща ви радват. Не се ли радвате на децата си, на близките и приятелите си, на хубавите неща, които ви се случват понякога. Чак толкова омраза пък...
                                Как няма да ме радват бе човек , не мисли толкова елементарно явно ти си влюбен в БТВ и те прави само това щаслив. Точно затова че имам собствен живот обичам и се радвам на децата си , на близки и познати. Затова ме радва че спират от излъчване по Булсат-а БТВ и до някаде ще предпазя тези които обичам от простотията на БТВ. Направи сравнение на новините на БТВ с която и да е друга телевизия. Тези могат с новините си да накарат старци и лабилни психически хора да се самоубият. Като започнат от 19ч. до 19.30 убийства , изнасилвания , палежи , това поскъпва , онова поскъпва , шок и ужас очаква България , предвижда се тройно увеличение на ...... хляба двойно ще поскъпне(веднага по селата масово се изкупува брашното от нашите баби и дядовци) очаква се увеличение на тока , бензина може да достигне 5лв. , внук изнасили баба си , пиян се гаври с малолетна , ИИИИИИИ накрая хубавата новина БТВ порасна с още един член наша колежка роди момиченце Не е толкова трагично положението в държавата но явно на тази телевизия се плаща да всява шок и ужас на непросветеното население от възрасни по селата . Това е тяхната мишена , тези хора си живеят на село има някои с години не са излизали от селата си и като слушат всекидневно този тип новини по "любимата" телевизия какво става с тях. Тази телевизия винаги поднася новините от гледна точка на този който и е платил и затова пускат анти логото си "Всички гледни точки" По отвратителна телевизия е може би Скат . Така че колкото по малко кабеларки ги предлагат толкова по-добре за България. Бих казал с ръка на сърцето че това е може би най антибългарската телевизия.
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X