Да бе и филми не гледате... и един мармот завива шоколад...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Immortal написа:Airfan написа:Да бе и филми не гледате... и един мармот завива шоколад...
Коментар
-
Гледам БТВ. Особено ще ми липсват Action и Ring. Там бяха мачовете... Е, сега ще ги гледам в интернет. Всъщност, като се замисля, аз не съм на Булсатком и неми пука.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Много шум за нищо. Случайно имам приятел в кабелен оператор, който наскоро ми сподели, че би-ти-ви са се помислили за голямата работа и искат да им се плаща нереално висока цена, за да бъдат излъчвани, и доста оператори ще ги отсвирят. А в надписа се изкараха едва ли не жертвите. А и защо изобщо занимават хората с глупости? Да си прекъсват сигнала и да се махат, без да вдигат шум и да пускат надписи. Ако може да си вземат и всичките туфски сериали с тях и да се закопаят заедно с всичките там Перхонде, Фатма, Мустафа, брат му, чичо му, Али Реза и всякакви други пробутани герои. Новини има и по други канали, и то по-ненагласени. Филми? HBO, CINEMAX, AXN... Ама няма. Ще се пъчат няколко дни и изведнъж всичко ще е ок.
Коментар
-
Истината лъсна,сега да видим каква ще им е реакцията след ЛЪЖИТЕ които наговориха в ефир!СЪОБЩЕНИЕ ДО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯКабелните оператори в страната са принудени да преустановят излъчването на програмите на bТV Media GroupПрекратени договори и неприемливи условия са причина за създалата се ситуация Неизбежно се оказва прекратяването на разпространението на програмите на bТV Media Group в мрежите на кабелните оператори в страната, съобщиха от Българската асоциация на кабелните и комуникационни оператори /БАККО/. Членове на организацията са принудени да направят това, тъй като на част от тях договорите им изтичат в края на годината, а от медийната група отказват да ги продължат автоматично, заради новите условия, които им налагат. Задължителен пакет от всичките 7 програми на bTV, без възможност за закупуване на права върху една или няколко от тях и поставяне на нови неизпълними условия без наличието на прозрачна тарифа, която да информира операторите за заложените принципи на ценообразуване, са причина за възникналия спор между оператори и медията. Поставените от БТВ нови изисквания към някои от операторите вероятно ще ги принудят да направят драстично увеличение на цените на крайните потребители.Изпълнителния съвет на БАККО в лицето на Магдалена Георгиева и Галя Маринова коментират: ,,Асоциацията не може да остане безучастна спрямо поведение, което е във вреда на телекомуникационните предприятия, на останалите доставчици на съдържание и най-вече на многобройните потребители
Коментар
-
БТВ не съм гледал. Не, че съм на Булсатком де, за това и не ме интересува дали ще го спират или не.Всеки си гледа някакви канали и не е необходимо всички да гледаме еднакви.При мен в 99% от ТВ ефира е разпределен между Нова телевизия, Discovery и National Geographic.Демек ако ми намалят цената на целия ТВ пакет, който ползвам, а той е максималният за моя оператор, с процентно отношение спрямо каналите, които ще разкарам, то бих се ограничил до тези 3 канала.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар