Как ще караме празниците със старата антена хванала паяжина?Отдавна им се каня на Булсатком заради забавянето на изграждането на мрежата за интернет ,но сега вече прекалиха и сигурно ще хвана някоя коледна промоция на Виваком.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
sugarboy написа:Психологическа война. Много бързо ще си платят, защото не могат да си позволят да не излъчват БТВ пакета.
Коментар
-
Малко информация http://www.news-sat.com/index.php/no...0%BD%D0%B0-btvLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
И аз ползвам и Булсатком. Честно казано бтв не си спомням кога съм гледал нещо в последния месец или повече дори, при превключване нещо ако ми хване окото. Особено Комеди е все едно 10-20год назад телевизиите :DA и много ме дразнят с това voyo... Супер малоумен сайт.Не вярвам обаче това да продължи дълго. Преди уж и с близу щяха да го спират... Глупости само... И защо са дали пример с други големи компании и казаха точно 3... Колко кабелни оператора има в Бг...
Коментар
-
emzo написа:Всеки дето е писал, че не гледа БТВ каналите, малко или много ама повече много послъгва :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
От цялата БТВ Медиа Груп слушам единствено З-Рок. Незнам дали на някой ще му липсва наистина телевизиите им... Скоро, както каза Еле, хората ще си се пренастроят, аз съм абонат на друг оператор, и аз вилнях много и направих фиаско когато Близуците ми спряха Анимал и Дискавъри по същите причини, но - факт, заради тея 2 канала са ги сменям...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар