Па добре ще е :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Правилно е да плащаш за точно тези канали, които искаш да гледаш, ама и така ще намерят цаката - НДж, Дискавъри и подобните - няма да са в една група. Примерно НДж ХД ще е в група с Фен ТВ, Планета, Фокс Крайм и Рай Уно. Дискавъри ще е с други глупости комбинирано и пак няма да има пълно щастие. За да гледаш НДж и още 3 канала - ще платиш 24 лева, да речем.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баси кво добро начало на годината - цъкам си из каналите, и нищо битивинско не ми се мярка из листата......Дали ще въведат опция да си плащаш за да не гледаш техните канали......Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
бтв правят грешка с алчността си... може да се окажат в положение да плащат на Булсат вместо да им търсят пари, щото иначе ракламодателите отиват при Нова...Иначе и на мен не ми липсват, жалко само, че съм си платил за 6 месеца и няма да ме хване компенсацията.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Humppa
Днес ходих да платя Булсата, опашка от хора. Платих 35,80 лв за два приемника премиум пакет + НВО + Синемакс + 9 лв. интернет. Доволно.
Коментар
-
Е то това и остава и ефирната да спрат?! Б*си майтапа дето ще е! Нямам търпение да избутам още 2 месеца при булсат(тъ*анарите и некомпетентните им техници) и да си остана на Мвзел,е не че и те няма да се од*искат в последствие НО за сега държат фронта Поне от чинията на булсатдроп става идеална тава за печене на семки
Коментар
-
цено написа:Е то това и остава и ефирната да спрат?! Б*си майтапа дето ще е! Нямам търпение да избутам още 2 месеца при булсат(тъ*анарите и некомпетентните им техници) и да си остана на Мвзел,е не че и те няма да се од*искат в последствие НО за сега държат фронта Поне от чинията на булсатдроп става идеална тава за печене на семкиFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:цено написа:Е то това и остава и ефирната да спрат?! Б*си майтапа дето ще е! Нямам търпение да избутам още 2 месеца при булсат(тъ*анарите и некомпетентните им техници) и да си остана на Мвзел,е не че и те няма да се од*искат в последствие НО за сега държат фронта Поне от чинията на булсатдроп става идеална тава за печене на семкиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Абе вие си плюете, ама аз тази вечер по бТВ изгледах два хубави филма един след друг. Първия беше от 8, а втория от 11, с едни новинки по средата. Екстра. Гледайте си Диемите, и дано има какво да ви пуснат. Вярно е че бТВ прекалява с туските сериали, ама това го правят всички бг телевизии.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар