Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Па добре ще е :D
    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Трябва да е спряно излъчването

Коментар

От днес сутринта няма сигнал към Булсатком за каналите на БТВ Груп. Пише, че клиентите ще бъдат компенсирани за периода от днес до деня на подписване на договор с БТВ - каквото и да означава това
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Баси кво добро начало на годината - цъкам си из каналите, и нищо битивинско не ми се мярка из листата......Дали ще въведат опция да си плащаш за да не гледаш техните канали......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абе друго щеше да пееш ти, ако ти вървяха рекламите по тяхната ТВ
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Правилно е да плащаш за точно тези канали, които искаш да гледаш, ама и така ще намерят цаката - НДж, Дискавъри и подобните - няма да са в една група. Примерно НДж ХД ще е в група с Фен ТВ, Планета, Фокс Крайм и Рай Уно. Дискавъри ще е с други глупости комбинирано и пак няма да има пълно щастие. За да гледаш НДж и още 3 канала - ще платиш 24 лева, да речем.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Баси кво добро начало на годината - цъкам си из каналите, и нищо битивинско не ми се мярка из листата......Дали ще въведат опция да си плащаш за да не гледаш техните канали......
                +1 Изобщо да не ги пускат! Писна ми от гнусотиите на БТВ. Всеки път като мина през някой от каналите им ми се повдига брутално.
                Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Аз на Близуу ги имам, но просто не ги гледам....

Коментар

бтв правят грешка с алчността си... може да се окажат в положение да плащат на Булсат вместо да им търсят пари, щото иначе ракламодателите отиват при Нова...Иначе и на мен не ми липсват, жалко само, че съм си платил за 6 месеца и няма да ме хване компенсацията.
                    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Ха да видим дали БТВ-то и ефирната ще си спрат
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Днес ходих да платя Булсата, опашка от хора. Платих 35,80 лв за два приемника премиум пакет + НВО + Синемакс + 9 лв. интернет. Доволно.

Коментар

Е то това и остава и ефирната да спрат?! Б*си майтапа дето ще е! Нямам търпение да избутам още 2 месеца при булсат(тъ*анарите и некомпетентните им техници) и да си остана на Мвзел,е не че и те няма да се од*искат в последствие НО за сега държат фронта Поне от чинията на булсатдроп става идеална тава за печене на семки

Коментар

цено написа:
                            Е то това и остава и ефирната да спрат?! Б*си майтапа дето ще е! Нямам търпение да избутам още 2 месеца при булсат(тъ*анарите и некомпетентните им техници) и да си остана на Мвзел,е не че и те няма да се од*искат в последствие НО за сега държат фронта Поне от чинията на булсатдроп става идеална тава за печене на семки
                            Какво общо имат техници те им с не излъчването на БТВ ?
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

cveiba написа:
                              цено написа:
                              Какво общо имат техници те им с не излъчването на БТВ ?
                              :D Няма нищо общо, важното да има по кого да се плюе. Аз не схващам идеята, зрителите на една медия която запълва повече от 50% ефирно време с реклами, да трябва да си плащат Това е адски тъпо ! Дори в интернет има сайтове, които плащат на тези които ги посещават, защото им гледат рекламите ... ба си ! А тия чукчи от ьТВ искат да им плащаме Ай да си гледат рекламите сами и да не ме занимават с глупости ! На Булсатком и на интернет доставчика си плащам за доставка и поддръжка, а на тия пе..ли за какво да им плащам ?
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Абе вие си плюете, ама аз тази вечер по бТВ изгледах два хубави филма един след друг. Първия беше от 8, а втория от 11, с едни новинки по средата. Екстра. Гледайте си Диемите, и дано има какво да ви пуснат. Вярно е че бТВ прекалява с туските сериали, ама това го правят всички бг телевизии.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X