ilko-gd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Ами оказва се, че има много хора, които не могат без БТВ. Аз всъщност мога - предвид, че си плащам за HBO и Cinemax. Но и както по-горе се пише - има торенти. Предвид, че съм на 1 от операторите от БАККО - чакам да спрат БТВ-то, че белким по Коледа не се налага да гледам турски простотии...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
http://vipnovini.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%...-news1369.htmlДо колкото може да се вярва на този "сайт" ако това е истина дали могат някой от комисиите да наложат забрана на Виваком или ще е само парична санкция?Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
ilko-gd написа:Аз пък останах силно учуден - до сега не съм знаел, че операторите плащат за да излъчват ефирни телевизии Все съм си мислел, че е точно обратното - телевизиите, които можеш да хванеш с един тел на прозореца си плащат на кабеларките само и само да ги излъчват, защото никой няма да се занимава да има и кабеларка и да поддържа едновременно с това и антена за ефирна телевизия.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
БТВ според мен ще клекнат накрая. Разпространителите дреме им, видя се как повечето хора казват ’канали колкото щеш, торенти също’. Само че доходите на телевизия от реклама са много силно свързани с гледаемостта, и също със сегментите в зрителската маса (ако приемем че Булсатком си пускат способни да пазарят хора, а не баба Пена с две кокошки на село). Не си мислете, че това от БТВ ’гледайте по празниците, от нас да мине’ е жест на добра воля. Сега им е байряма на рекламите, как ще изключат толкова зрители?!
Коментар
-
Не защитавам БТВ но проблемът не е в цената а по соро в броят на абонатите които декларират кабелните оператори. Тъй че истината е някъде по средата.Няма страшно - ще се разберат - то това се случва винаги при изтичане на договор - всеки иска да получи по добри условия - и продавача и купувача.А това сдружение БАККО - познайте кой го управлява
Коментар
-
Kuku написа:siluro написа:dikanio написа:ilko-gd написа:krasio_79bs аз си мислех, че съм единственият, но явно сме поне двама, даже трима с Имортъла :D Много точно мнение.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз пък да кажа Навремето, когато се е появила телевизията, хората са казали "дявол в кутия". Тази тема само потвърждава думите им. Моето гледане на телевизия е около 1 час на месец и се чувствам прекрасно. Ако ми е скучно гледам филм, ако пак ми е скучно чета книга. В кутията какво: само и единствено гадости. Не благодаря, не искам непрекъснато да ми говорят колко сме зле. Аз не се имам за зле, затова да го духат и БТВ и БНТ и т.н. и т.н.
Коментар
-
Илко не само е правмаи и нещо друго ми прави впечатление:Мразещите бТВ много добре познават програмната й схема...Да разбирам ли че на вашите кабларки/сателитни оператори няма други кянали, та от гледане сте намразили конкретна телевизия?Даже по добре от мене (който гледам бТВ и си го казвам) знаете имената на героите от турските сериали!Ах мушмороци такива, кого заблуждавате!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Понеже виждам, че за втори път отправяш едни и същи обвинения към негледащите, че знаят имената на тоя или оня герой искам да ти кажа нещо като човек, който откровено не гледа сериали.Няма как да не ги науча тия имена, разбери! То отвсякъде ме залива информация, която не искам да знам, а не само тази. В работата съм в една голяма стая с 30 говеда и сме бюро до бюро. Чувам непрекъснато малоумните им разговори. Казвам малоумни, защото когато имаш възможност да погледнеш отстрани безпристратсно на какво приличат хората обсебени от някакъв вид мания ( не само ТВ маниаци, а всякакви ) картинката е много жалка и потресаваща. Именно затова се включих в темата така разпалено, защото искам повече хора да се замислят.По твоята логика щом знам, че има БНТ, БТВ и Нова значи само се правя, че не гледам телевизия. Информация може да се получи по много начини. Замисли се преди да ги говориш тези неща, защото е очевидно заяждането ти и целиш само провокация, което е грозно.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар