Най се дразня от самият факт че някой си ме ограничава в нещо.БТВ не ми е любимата телевизия,но съм свикнал да гледам точно БТВ новините а сега не става.Баси тъпнята.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
style34 написа:Тука вече някакви крайности, разочаровани хора от това, че други гледат телевизия.... Сега, това, че някой няма телевизор, означава ли, че всички други трябва да ги изхвърлим?Аз пък без телевизор не си ги представям нещата в нас. Може за фон да върви и да шуми, но е задължителен. Конкретно бТВ. Както каза Явор, и аз съм изненадан от хейта на колегите. И аз не я уважавам много тази телевизия, но чак пък радост, молби да не я пускат изобщо повече, надежди...Ма то верно все едно за това живеете...Относно новините - цензурата е еднаква навсякъде. Не съм видял по Нова да кажат нещо повече.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Е кое точно ви харесва в новините им? Сричането на Юксел или дразнещата Гена и Салич.Новините по ББТ са точно новини в другите телевизии ги претупват и се опитват да ни ги набиват в главата все едно това е най важно.Аз гледам Слави но не винаги има предавания направо отврат особено с тия негови глупави сценаристи. Предпочитам да гледам AXN или Хистори.Обичам си работата.
Коментар
-
Аз пък останах силно учуден - до сега не съм знаел, че операторите плащат за да излъчват ефирни телевизии Все съм си мислел, че е точно обратното - телевизиите, които можеш да хванеш с един тел на прозореца си плащат на кабеларките само и само да ги излъчват, защото никой няма да се занимава да има и кабеларка и да поддържа едновременно с това и антена за ефирна телевизия.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Споко! От следващата година, който иска да му плащат ефирната телевизия ще я кодира и въпроса се решава.Не искаш да гледаш - не плащаш. Говорите за телевизионни новини!? Ами слушайте радио! И без друго, всичко каквото се коментира през деня по радиото, е в новините по телевизията, а на другия ден може да се прочете във вестниците. Като почнеш да превключваш новините по TV7, NOVA, bTV и БНТ все едно и също ще чуеш. В последно време като почнат с катастрофи, кражби и прочие простотии, веднага превключвам на друг канал. Тъкмо се зарадвам, че тук няма такива глупости и хоп същите новини. На оплакващите се, нито им съчувствам, нито ги съжалявам. Имате дистанционно - използвайте го! Вече като стане време за новини минавам на Дискавъри или Евроспорт.При наличие на 100-150 програми да обсъждаме 4-5 канала, които щели да липсват си е просто лигавщини и преиграване.А на тези, които пишат, че не гледали bTV, а в същото време изброяват героите на 2-3 турски сериала, просто им съчувствам за лицемерието и им се смя от сърце.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Вярно ли има хора които се учудват ,че други хора не гледат телевизия и по конкретно БТВ? Ми не гледам телевизия колеги.Нито БТВ нито пък коя да е друга телевизия, освен няколко музикални,дискавъри,джеографика и няколко кулинарни и лов и риболов и то по 20 -30 минути преди да заспя.Кое да им гледам на другите?Новините дето съм ги прегледал цял ден в нета?Или може би новите филми?Е мерси.Не са ми по вкуса.Предпочитам си торентите.Аз избирам кое да гледам.Аз избирам с кое качество да го гледам.Аз избирам по кое време да го гледам.Няма досадни реклами.Гледам го преди да го дават по оня боза Войо.Гледам го напълно безплатно.И защо да гледам телевизия?Ако искам фон предпочитам да си пусна музика или радио.Та в тоя ред на мисли ,въобще не ми дреме за коя да е телевизия.
Коментар
-
Sev написа:в началото си мислех че Булсат са за бойно май ще се окаже, че БТВ са много велики...по-точно се мислят за такивано и Булсат играят с техните номера - можеха да пуснат сигнала на каналите от друг източникно решиха да поизвият ръцете на БТВ :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
krasio_79bs написа:Вярно ли има хора които се учудват ,че други хора не гледат телевизия и по конкретно БТВ?....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар