ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
ilkor написа:Ele, какво значи "БТВ налага условия"?От една страна какво лошо като налага - това е пазар. Те произвеждат нещо и го продават на цена каквато смятат че е изгодна за тях. От друга страна Булсат пък купува продукта и ако цената му се вижда висока - не купува (както и прави за сега)Никой не им знае за какво и как искат да се договаря и колко да печелят ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бе какъв натиск ви гони ... ако някой е бил на преговорите и знае за какво се договарят може да говори. Това са си търговски отношения - ако БТВ са спрели сигнала в нарушение на договора другите кво дремят ами не си търсят правата? В този спор аз не защитавам никой понеже не знам нито една от страните какво иска. И двете телевизии (БТВ и ТВ7) искат едно и също плащане на база брой абонати. Колко вече е друг въпрос. А доколкото знам принципното различие е именно в начина - не в цената.Рагирах на глупостта че видите ли понеже имало реклами нямали право да взимат пари за излъчване. И на още по-голямата глупост да се появи тема във форум "Кеф ми е без ьtv "При положение че изчезването на всяка една програма дори и най незначителната беше съпроводена от тиради в същия форум как плащали за нещо, а не го получавали.Сега гледaм че друга песен са запели след като ТВ7 взе правата за ф.А група http://goo.gl/xaecRКики, ако наистина са плащали нелегално аз бих желал и данъчна проверка и отнемане на права и да ги потрошат от глоби
Коментар
-
VIT написа:Айде стартираха и отново с турските сапунки,край нямат!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар