Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Те произвеждат нещо и го продават на цена каквато смятат че е изгодна за тях. От друга страна Булсат пък купува продукта и ако цената му се вижда висока - не купува (както и прави за сега)
    Да, Илко, ама след това започва разиграването - данъчни проверки, отнемане на права, изкуствени оферти.... при това идващи от къде

Коментар

ilkor написа:
      Ele, какво значи "БТВ налага условия"?От една страна какво лошо като налага - това е пазар. Те произвеждат нещо и го продават на цена каквато смятат че е изгодна за тях. От друга страна Булсат пък купува продукта и ако цената му се вижда висока - не купува (както и прави за сега)Никой не им знае за какво и как искат да се договаря и колко да печелят ...
      така излиза - сума глупости изръсиха в ефир. И по-рано писах - по коледа, уж не им беше изтекъл договора, спряха излъчването, като първо беше цензура, после неплатени сметки, после скрити абонати, после взеха да ги комбинират, най-накрая, след като кабеларките също потвърдиха версията на булсатком, смениха плочата - след като другите можели да приемат условията, от какъв зор булсатком не можел да приеме условията - това бяха думите им. На това ако не му викаш натиск...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Бе какъв натиск ви гони ... ако някой е бил на преговорите и знае за какво се договарят може да говори. Това са си търговски отношения - ако БТВ са спрели сигнала в нарушение на договора другите кво дремят ами не си търсят правата? В този спор аз не защитавам никой понеже не знам нито една от страните какво иска. И двете телевизии (БТВ и ТВ7) искат едно и също плащане на база брой абонати. Колко вече е друг въпрос. А доколкото знам принципното различие е именно в начина - не в цената.Рагирах на глупостта че видите ли понеже имало реклами нямали право да взимат пари за излъчване. И на още по-голямата глупост да се появи тема във форум "Кеф ми е без ьtv "При положение че изчезването на всяка една програма дори и най незначителната беше съпроводена от тиради в същия форум как плащали за нещо, а не го получавали.Сега гледaм че друга песен са запели след като ТВ7 взе правата за ф.А група http://goo.gl/xaecRКики, ако наистина са плащали нелегално аз бих желал и данъчна проверка и отнемане на права и да ги потрошат от глоби

Коментар

Айде стартираха и отново с турските сапунки,край нямат!

Коментар

VIT написа:
            Дистанционно нямаш ли?Някой сега насилва ли те да ги гледаш?Аз не гледам евроспорт, защото не се интересувам от спорт, ама не се оплаквам че имам няколко негови варианта, нали?
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

VIT написа:
              Че да не го пуснаха пак ьТВ?Щото при мен на мястото на ьтв си има HBO HD и така ще си остане Дано само да се разбрали всичките им тъпи програми да са във отделен пакет.

Коментар

ьТВ клекнаха в крайна сметка.

Коментар

btv или булсат ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Какво значение има - бТВ нали е на Бойко

Коментар

Съобщението гласеше, че са се споразумели без промяна на старите цени.Което значи, че ьТВ са клекнали, а не Булсат.Сега гледам, че тв7 са ги последвали.

Коментар

Вероятно ьТВ са клекнали маааалко повече защото няма промяна в крайната цена за потребителя, а от целия спор това беше най-важното...
                        Peugeot 301
                        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Пак има бтв по дяволите......а беше почти блажен месец....
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            Пак има бтв по дяволите......а беше почти блажен месец....
                            Днес ходих да си плащам Булсат.И ги питам:ьТВ ще бъдат ли във отделен пакет? все още обаче не знаят.

Коментар

Добре де, на Булсат приемниците толкоз ли са мизерни, че да нямат опция за скриване на някой канал
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Можеш да си скриеш колкото си искаш ,но си плащаш гледаш ги или не гледаш.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X