Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Е, ти това е ясно. Явно Цецо Василев е решил да завладява държавата.
    Докато някой не реши да му тегли.......... ,/продължението оставям на Вас/

Коментар

VIT написа:
      style34 написа:
      Е, ти това е ясно. Явно Цецо Василев е решил да завладява държавата.
      Докато някой не реши да му тегли.......... ,/продължението оставям на Вас/
      Засечка с газов...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами ето пак се опитваш Добре поне че си ми прочел постовете още един път Всеки може да ги тълкува както си иска разбира се Аз съм в основата на екипа който преди 12-13 години създаде системата която мери рейтингите на телевизиите. Статистиката е нещо съвсем различно. Явно и това не ти е ясно.

Коментар

ilkor написа:
          Ами ето пак се опитваш Добре поне че си ми прочел постовете още един път Всеки може да ги тълкува както си иска разбира се Аз съм в основата на екипа който преди 12-13 години създаде системата която мери рейтингите на телевизиите. Статистиката е нещо съвсем различно. Явно и това не ти е ясно.
          Що тогава рейтингът на БТВ е толкова нелогичен?
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele питаш що фактите са нелогични ...Ами логични или не за теб, фактите са такива.В миналото имаше много спекулации че проучването което прави Галъп облагодетелства БТВ. Правиха се една камара одити, проследяваше се как точно работи всичко. Даже се стигна до там че Нова и БНТ лансираха паралелно проучване и беше изградена паралелна система с чуждестранно участие под управлението на МБМД. За краткото си съществуване паралелната система показа обсолютно същите данни.Знам почти всичко за рейтингите на телевизиите. Виждъл съм и как двама различни човека коментират една и съща графика по коренно различен начин. Тъй че нелогични за някои, логични за други фактите са такива

Коментар

Не знам какви са фактите,но е факт ,че в България работят по Японската система!-На го ди го.

Коментар

Ако имахте VOYO щяхте да можете да видите трейлъра на нападението или цялото нападение на Доган седмица по-рано!
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Това за Войо във всяка тема по три пъти вече го чета...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ilkor написа:
                    Ele питаш що фактите са нелогични ...Ами логични или не за теб, фактите са такива.В миналото имаше много спекулации че проучването което прави Галъп облагодетелства БТВ. Правиха се една камара одити, проследяваше се как точно работи всичко. Даже се стигна до там че Нова и БНТ лансираха паралелно проучване и беше изградена паралелна система с чуждестранно участие под управлението на МБМД. За краткото си съществуване паралелната система показа обсолютно същите данни.Знам почти всичко за рейтингите на телевизиите. Виждъл съм и как двама различни човека коментират една и съща графика по коренно различен начин. Тъй че нелогични за някои, логични за други фактите са такива
                    За мен е изключително нелогично Булсатком да не излъчва БТВ и дори да приемем, че половината абонати продължават да гледат БТВ по един или друг начин, рейтингът на БТВ не само да не се промени, но и да тръгне нагоре. Това би било логично, само ако този рейтинг се измерва при хора, гледащи ефирна телевизия, и възрастни хора, които ще намерят начин да гледат турските сапунки. Което навежда на мисълта, че е манипулиран по някакъв начин. А всички знаем колко лесно се манипулират рейтинги

Коментар

Погледнато от друга страна, положението не е много в полза на Булсатком. Един вид, с тях, или без тях, БТВ се гледа. И добре, че не е само този доставчикът. Още повече, като добавим и безплатното ефирно разпространение. Много ясно, че хората ще намерят начин да гледат това, което искат. На мен, ако сега ми спрат Евроспорт, тъкмо по време на Аустрелиан Оупън, сменям доставчика на момента :D И друго, коя телевизия реално е конкуренция за по-висок рейтинг, та са странни резултатите?
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        Погледнато от друга страна, положението не е много в полза на Булсатком. Един вид, с тях, или без тях, БТВ се гледа. И добре, че не е само този доставчикът. Още повече, като добавим и безплатното ефирно разпространение. Много ясно, че хората ще намерят начин да гледат това, което искат. На мен, ако сега ми спрат Евроспорт, тъкмо по време на Аустрелиан Оупън, сменям доставчика на момента :D И друго, коя телевизия реално е конкуренция за по-висок рейтинг, та са странни резултатите?
                        т.е. искаш да кажеш, че ако една телевизия има рейтинг, тя може едностранно да налага условия, като всички останали безусловно трябва да се съгласят с тях (както междувременно БТВ се изрази)??? Това някакси много тоталитарно мислене ми се вижда и не кореспондира с вижданията ми за свободен пазар!! А и не само Булсатком е спрял излъчването на БТВ, а и редица кабеларки. Но не всички са сменили доставчика си, нито всички са тръгнали да гледат БТВ ефирно.... така че според мен рейтингът е манипулиран по някакъв начин. Може колегата ilkor да се обиди, обаче не сте си свършили работата добре

Коментар

ilkor написа:
                          Аз съм в основата на екипа който преди 12-13 години създаде системата която мери рейтингите на телевизиите. Статистиката е нещо съвсем различно. Явно и това не ти е ясно.
                          Пийпълметрията е статистика. Основава се на статистически данни.Или греша?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ele написа:
                            sugarboy написа:
                            т.е. искаш да кажеш, че ако една телевизия има рейтинг, тя може едностранно да налага условия, като всички останали безусловно трябва да се съгласят с тях (както междувременно БТВ се изрази)??? Това някакси много тоталитарно мислене ми се вижда и не кореспондира с вижданията ми за свободен пазар!! А и не само Булсатком е спрял излъчването на БТВ, а и редица кабеларки. Но не всички са сменили доставчика си, нито всички са тръгнали да гледат БТВ ефирно.... така че според мен рейтингът е манипулиран по някакъв начин. Може колегата ilkor да се обиди, обаче не сте си свършили работата добре
                            Защо пък едностранно? Има си най-високия рейтинг, определя си цената, на Булсатком не им харесва - прекратяват договора. На много абонати това пък не им харесва - сменят доставчика. От просто - по-просто. Но защо се приема, че хората би трябвало да се примирят, като им спрат нещо, и край - вече няма да го гледат. Намира се друг начин.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Lane Staley написа:
                              Пийпълметрията е статистика. Основава се на статистически данни. Или греша?
                              Де да беше Колкото и да човъркаш аз съм инженер - 100 пъти ли трябва да го напиша...Ама ако повече те кефи - викай ми статистик Ele, какво значи "БТВ налага условия"?От една страна какво лошо като налага - това е пазар. Те произвеждат нещо и го продават на цена каквато смятат че е изгодна за тях. От друга страна Булсат пък купува продукта и ако цената му се вижда висока - не купува (както и прави за сега)Никой не им знае за какво и как искат да се договаря и колко да печелят ...

Коментар

Прав си, пазар е и нещата се решават с нормални преговори. Ама бТВ спря сигнала преди изтичането на договора, след което почна да ръси глупости - кой на каква печалба работел, как сега нямало да има качествени филми и сериали, дори нямали пари да си платят на Музикаутор. Съвсем съзнателно правят цирк и за това обират толкова негативи.
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X