Мда, не е 15.80....14.80 (Премиум пакет) +2 (2-ри приемник)+2 (3-ти приемник) +7 (за интернет) = 25.80... Объркал съм се с един лев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Ами който не се е светнал още ето от къде излезе всичко:1. БТВ знаят много добре че след 2 месеца стартирайки цифрово ефирно разпространение на тяхната програма много клиенти ще предпочетат да преминат именно към него защото ще им е безплатно. Аналоговото излъчване в момента не е алтернатива - качеството е неприемливо, изискват се антени по покривите и т.н. По този начин чуствително ще се намали компонентът за издръжка на телевизията от продажба на програмата на оператори. Затова те искат да променят договора си с цел увеличаване на тези приходи - нормално. До колкото беше споменато начинът за това е да се промени вида на заплащането - от твърда цена за оператора към цена на абонат Естествено че това бърка в джоба на големите оператори с много абонати защото това означава че за тях цената се вдига. И ще трябва да намалят печалбата си ако искат да запазят цената. 2. Булсатком от друга страна също много добре знаят че стартирайки цифровото ефирно излъчване на голям пакет от програми той ще конкурира директно тяхното цифрово сателично излъчване. И неминуемо ще има клиенти които ще предпочетат безплатната алтернатива която вече предлага и същото качество. Дори без нуждата от специални антени по покривите - стайна антена върши отлична работа. Това означава пък спад на приходите именно в най-масовия им сегмент. И гледат да сключат договори при които плащат по малко за програмите за да си запазят печалбата.Странно ми е само това че когато две фирми си водят война за печалбата се намират хора ощетени и от двете понеже са клиенти и двете, които се радват и викат ей така ми е по добре За мен това си е чист мазохизъм.Еле, освен че взимам процент от БТВ взимам такъв и от Булсатком - успокой се ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Айде пак за примера ми с американската телевизия - тя също е безплатна, ефирна и платена от реклами както БТВ и ТВ7, но ако река да я излъчвам към абонати едва ли ще ми позволят това да стане безплатно. Въпреки че е платена. За жалост авторските права се продават на толкова колкото можеш да им вземеш И първото което ще питат за да ми определят цена е бройката на абонатите
Коментар
-
На мен ми се струва, че бТВ повече се тревожат, че Булсат не им искат пакета на всяка цена. Надуха ни главите със съобщения по всевъзможни медии. И какво означава, че Булсат ги дискриминира, като не им плаща колкото искат???Аз като не си купувам Ролекс, да не би да дискриминирам фирмата?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
BO написа:Предполагам си наясно, че офертите не са свързани с географските ширини?Дали ще си в София или в Берлин таксите и пакетите са едни и същи.С разлика от това, че в Берлин не може да си вземеш кабела (услугата) от България и да си го занесеш там, а Булсат-а може. Или цените са това:http://www.bulsat.com/prices.phpFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Immortal написа:sugarboy написа:Цитирах двете места, защото Immortal попита, откъде цитирам тези цениFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy с нищо не те прекарват, за който пакет си платил, него гледаш и както казва Immortal програмите са 70+. Даже в момента гледам и HBO безплатно, явно заради тези работи с БТВ са го пуснали за всички, защото съм платил само Стандартен + Премиум за този месец на цена 13,80 + 2,00 за вторият приемник.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
До колкото съм чел промоциите на Булсатком, приемниците ги дават безплатно. Хайде по 2 лв. на месец да са. При договор за 18 месеца, това прави 36 лв.Не могат да ме убедят, че приемника, конвертора и чинията са 50 или 100 лв. Нещо на далавери мирише, а абонатите им могат да се проверят във всеки един моментт.Явно някой недоволен служител е изнесъл и/или подал информация на някои медии и скандала е факт.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ele написа:snake написа:Вчера прегледах - поставил съм си 20 канала в "Любими". От тях 4 са на bTV - bTV, Action, Cinema, Comedy. Но аз съм известен с просташкия си вкус. И да - липсват ми. 1/5 от гледаните от мен канали вече ги няма. Моята кабеларка замени bTV с унгарски канал за лов и риболов?! На няколко пъти в темата прочетох хвалебствия за каналите на Cinemax. Е по тях какво гледате, не знам. Стари филми + филми от държави, известни с това, че не правят добро кино (Великобритания, Франция...), това са Cinemax.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ilkor написа:Ами който не се е светнал още ето от къде излезе всичко:1. БТВ знаят много добре че след 2 месеца стартирайки цифрово ефирно разпространение на тяхната програма много клиенти ще предпочетат да преминат именно към него защото ще им е безплатно. Аналоговото излъчване в момента не е алтернатива - качеството е неприемливо, изискват се антени по покривите и т.н...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар