Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да бе и филми не гледате... и един мармот завива шоколад...

Коментар

До де има торенти не ми дреме за никоя телевизия.Филмите им които се водят премиера съм ги гледал преди година +, сериалите са им още по зле.Предпочитам сериалите със субтитри,пред озвучените на Бг.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Airfan написа:
        Стари и/или тъпи филми с 30 минути реклама? Ми не гледам, да. Единственото необходимо от тия телевизии са мачовете
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ама вие още и телевизия ли гледате

Коментар

Airfan написа:
            Филми гледам, но не и по БТВ. Една телевизия като не я гледам, не я гледам.Филми има достатъчно и по други програми.И бТВ никак не ми липсва, и няма да ми липсва. Моля се да не я пускат отново.

Коментар

Immortal написа:
              Airfan написа:
              Филми гледам, но не и по БТВ. Една телевизия като не я гледам, не я гледам.Филми има достатъчно и по други програми.И бТВ никак не ми липсва, и няма да ми липсва. Моля се да не я пускат отново.
              Значи не гледаш бТВ Екшън/Комеди и другите им телевизии от пакета?Аз лично, тъй като съм семеен човек, вечер като се прави вечеря, като се вечеря или след вечерята се зяпа нещо по телевизията и е удобно да има филми за гледане, които се гледат с едното око. Всеки си преценя, разбира се.

Коментар

Гледам БТВ. Особено ще ми липсват Action и Ring. Там бяха мачовете... Е, сега ще ги гледам в интернет. Всъщност, като се замисля, аз не съм на Булсатком и неми пука.
                Stop giving directions, just say "Follow me."
                Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Много шум за нищо. Случайно имам приятел в кабелен оператор, който наскоро ми сподели, че би-ти-ви са се помислили за голямата работа и искат да им се плаща нереално висока цена, за да бъдат излъчвани, и доста оператори ще ги отсвирят. А в надписа се изкараха едва ли не жертвите. А и защо изобщо занимават хората с глупости? Да си прекъсват сигнала и да се махат, без да вдигат шум и да пускат надписи. Ако може да си вземат и всичките туфски сериали с тях и да се закопаят заедно с всичките там Перхонде, Фатма, Мустафа, брат му, чичо му, Али Реза и всякакви други пробутани герои. Новини има и по други канали, и то по-ненагласени. Филми? HBO, CINEMAX, AXN... Ама няма. Ще се пъчат няколко дни и изведнъж всичко ще е ок.

Коментар

steven написа:
                    Airfan написа:
                    Стари и/или тъпи филми с 30 минути реклама? Ми не гледам, да. Единственото необходимо от тия телевизии са мачовете
                    +1Да го д_хат и Булсат и БТВ
                    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Истината лъсна,сега да видим каква ще им е реакцията след ЛЪЖИТЕ които наговориха в ефир!СЪОБЩЕНИЕ ДО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯКабелните оператори в страната са принудени да преустановят излъчването на програмите на bТV Media GroupПрекратени договори и неприемливи условия са причина за създалата се ситуация Неизбежно се оказва прекратяването на разпространението на програмите на bТV Media Group в мрежите на кабелните оператори в страната, съобщиха от Българската асоциация на кабелните и комуникационни оператори /БАККО/. Членове на организацията са принудени да направят това, тъй като на част от тях договорите им изтичат в края на годината, а от медийната група отказват да ги продължат автоматично, заради новите условия, които им налагат. Задължителен пакет от всичките 7 програми на bTV, без възможност за закупуване на права върху една или няколко от тях и поставяне на нови неизпълними условия без наличието на прозрачна тарифа, която да информира операторите за заложените принципи на ценообразуване, са причина за възникналия спор между оператори и медията. Поставените от БТВ нови изисквания към някои от операторите вероятно ще ги принудят да направят драстично увеличение на цените на крайните потребители.Изпълнителния съвет на БАККО в лицето на Магдалена Георгиева и Галя Маринова коментират: ,,Асоциацията не може да остане безучастна спрямо поведение, което е във вреда на телекомуникационните предприятия, на останалите доставчици на съдържание и най-вече на многобройните потребители

Коментар

БТВ не съм гледал. Не, че съм на Булсатком де, за това и не ме интересува дали ще го спират или не.Всеки си гледа някакви канали и не е необходимо всички да гледаме еднакви.При мен в 99% от ТВ ефира е разпределен между Нова телевизия, Discovery и National Geographic.Демек ако ми намалят цената на целия ТВ пакет, който ползвам, а той е максималният за моя оператор, с процентно отношение спрямо каналите, които ще разкарам, то бих се ограничил до тези 3 канала.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И аз съм като колегата BO,точно само тези канали гледам.А Би Ти Ви си я водя турска телевизия,макар и да се мъчат да ме убедят,че там вървели много БГ серЯли.
                          Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                          Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Тва е чудесно, Булсата си го пуснах така или иначе само заради Формула 1, но ме спечелиха за още една година като клиент......БТВ и прочеето им каналчета да правят вятър с уста......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

BO написа:
                              Discovery и National Geographic.
                              Тук е истината, а кой убил, кой крал, кой пил, кой пял, въобще не ме интересува.
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                                BO написа:
                                Discovery и National Geographic.
                                Тук е истината, а кой убил, кой крал, кой пил, кой пял, въобще не ме интересува.
                                И Animal Planet. Там политика няма!
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X