Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най хубава вест е когато кажат по радиото или телевизията за застрелян бизнесмен с бяла якичка.Много честен бил ,ама оловото го ностигнало.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Дидо, откога изрезки от вестник ШОУ се считат за достоверна информация. То е ясно че Гергов е от създателите на бТВ и на много други медии.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
        Айде не ставай смешен.
        Айде сОпри се малко. Това, че не вярвам в глупостите ти, не означава, че съм смешен. От въпроса ти "Някога някой да е чул Слави да казва нещо лошо за БСП?!?" става ясно, че вярваш, че БТВ е още в ръцете на БСП. Еми не вярвам сегашния собственик толкова да се е чалнал, че да симпатизира на БСП. А и да е така - доказателства няма. А "учиндолския" по време на тройната коалиция ги скъсваше от майтап. Но хората бързо забравят. цък, цък...ПС. Не гледам Слави, но фактите са си факти.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Учиндолския е там където е далаверата... като всички. Иначе това за доказателствата.... Няма да го коментирам. То по тая логика никой не краде у тая държава. И ти ще симпатизираш на БСП ако ти дават хляба в ръцете...и солта... и S класата и т.н.А всички знаем личната "вендета" на Слави, свързана с градинки, власт и още нещо, както се казва... То смешната "ред колегия" ли не е, канене на Гоце ли не беше, човек в парламента ли не се опита да вкара...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Учиндолския е там където е далаверата... като всички....
            Абсолютно!
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Като гледам май открихте топлата вода .

Коментар

коцев написа:
                Като гледам май открихте топлата вода .
                Тя открита бе, Коцев И това ли не ви казаха през комунизма?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

По комунистическо време всичко беше в мъгла и тъмно. Властта не ни осведомяваше за нищо и ние вярвахме в правата линия на Партията . Сега при демокрацията всичко е обляно в луминисцентна светлина и всичко е ясно все едно на дланта ти е сложено. Тъй че благодарение на демокрацията разбрахме от къде изгрява слънцето и от къде извира топлата вода . :D :D :D

Коментар

Yavor написа:
                    Дидо, откога изрезки от вестник ШОУ се считат за достоверна информация. То е ясно че Гергов е от създателите на бТВ и на много други медии.
                    Да, ясно е. Ама беше ясно още по времето, когато се знаеше, че е незаконно. (поради забраната да притежава хем рекламна агенция, хем телевизия).Но специално заради него промениха закона, и на другия ден сам се похвали, че бТВ не била на Мърдок, ами негова.Защо прокоратурата не се самосезира, като се "знаеше"?

Коментар

Днес се замислих, че всъщност Булсатком имат известно право с "укриването" на абонати. Само аз имам на 3места сателитки, които ползвам от дъжд на вятър и съответно ги плащам когато искам. Защо трябва да плаща на БТВ и за трите ми абонатни номера, като реално ги ползвам по-малко от половин година.При много голяма част от кабелните оператори процентът на такива абонати като мен(ако изобщо има такива) е много малък.

Коментар

Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!

Коментар

VIT написа:
                          Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!
                          Става дума за Виваком, ако правилно съм разбрал.

Коментар

Immortal написа:
                            VIT написа:
                            Мдаааа.

Коментар

VIT написа:
                              Immortal написа:
                              VIT написа:
                              Мдаааа.
                              Ако си мислиш че и Булсаткома не лъжат, и те са същата история като Вивакома.Преди време ,преди да включа договор с Вивата, ходих в техния офис да питам от коя дата ще стартира допълнителния пакет с интернет, и момичето ме изгледа умно , и с въпроса от къде съм го чул това.Естественно и отговорих, от техния официален САЙТ, именно там научих за предстоящия пакет с интернет доставка.И познайте какъв беше отговора, / ми не се знае кога, и въобще да ли ще има такава услуга:/- е аджиба , тогава за какво е тая реклема дето са я побликували в техния сайт ,се си мисля че поредния трик за зарибяване ,кво ли не праят всички тия оператори и кабелни и телефонни само ,само да те вкарат в поредния капан да подпишеш договор . Що се отнася до правата, бтв е ефирна и безплатна за сега, но това не значи че кабелните оператори имат право да излъчват , давам ви прост пример с италиански канал, който така са решили проблема, че което е свързано с политика и новини ,го гледат спокойно всики абонати, но специално за преки спортни събития на живо, сигнала се кодира,и гледат тия абонати които са платили. явно има допълнителна такса за да гледат спортни преки събития, и доколкото си спомням , и RTL-ла беше кодиран, но тая година гледах спокойно форумалата, но преди много добре си спомням че и те така правиха с тия кодирани сигнали.Та мисълта ми е ,че безплатен обяд няма, не може да плащат на чужди ТВ права за гледане, а тука да се кара на муфта от БГ-телевизий.Но може да е някаква игра за борба за клиентела, но едно ясно дотук, едните искат пари за целия пакет, другите искат за определени канали да платят,тук вече е мирише за картел между поне два или трима играчи, но това тепърва ще се разбере......
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

http://www.capital.bg/politika_i_iko...d_grub_natisk/
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X