Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега само да кажа,че HDMI3 при всеки е различно.Това е един порт към който имаш вързано устройство,Цифроф HD приемник,HD player,компютър или друго устройство.В твоя случай явно ще да е приемник за ТВ.

Коментар

не си му схванал особения хумор
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не мога да разбера тия дето мрънкат че видиш ли по добре било като си въртиш каналите на мястото на БТВ да има черна дупка. Каквато и програма да са направили, колкото и турски сериали да са пуснали все пак те ще свършат и може да си харесаш нещо. Докато сега хем си си платил хем си гледаш черен екран с надпис и монотонен диктор който по цял ден повтаря едно и също. Е кой нормален човек ще предпочете второто?Пак ще го напиша - каквото и да се пише тук или в който и да е форум, БТВ е телевизията с най-голям рейтинг в Бг

Коментар

Не съм сигурен ,че БТВ /босфор/е действително с най-голям рейтинг.Аз съм на Булсатком и от 02.01.13 г.нямам БТВ.Честно казано ,не съм усетил ,че ми липсва.При тая ситуация ,най-добре да я отделят в отделен пакет и който иска да си я плаща.
          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
            Не съм сигурен ,че БТВ /босфор/е действително с най-голям рейтинг.
            Е, повярвай! По форумите може да пишем каквото си искаме, но никой не ни гледа нас. Статистиките може и да са платени (както повечето от вас си мислят), но рекламодателите плащат според тях. А там пише друго
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

12 години мерих рейтинги Повярвай - така е!В добрите си години даже БТВ правеше повече от БНТ и НОВА взети ЗАЕДНОЯвно по твоето определение сме босфор държава ...

Коментар

ilkor написа:
                Пак ще го напиша - каквото и да се пише тук или в който и да е форум, БТВ е телевизията с най-голям рейтинг в Бг
                Не, че нова са по-стока. Иначе булшинството слушат чалга, но това не прави чалгата по-стойностна музика. Истината е, че качеството на продукциите на бтв не отговаря на претенциите им (ако са верни писанията за исканите от тях суми).
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

ilkor написа:
                  12 години мерих рейтинги Повярвай - така е!В добрите си години даже БТВ правеше повече от БНТ и НОВА взети ЗАЕДНОЯвно по твоето определение сме босфор държава ...
                  Казах ,не съм сигурен...Може и така да е.

Коментар

Още една новина по темата http://www.novini.bg/news/110375-струва-ли-си-да-плащате-за-btv.html
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Всички ние не знаем за какви условия се договарят БТВ и Булсатком.Знаем само това което ни подават по техните канали.Взимаме страна ,без да сме информирани ,но за сметка сме много "накококържени"/по бойко/.

Коментар

Единия иска да продаде скъпо, другия иска да купи евтино. Всичко което достига до нас е изопачено в някоя от посоките.Аз не казвам че БТВ е най-качествена, а че е най-гледана телевизия в България. А бОлшинство се пише с О ...

Коментар

ilkor написа:
                          Единия иска да продаде скъпо, другия иска да купи евтино. Всичко което достига до нас е изопачено в някоя от посоките.Аз не казвам че БТВ е най-качествена, а че е най-гледана телевизия в България. А бОлшинство се пише с О ...
                          Илкооо... Не се занимавай!Опитвам се да кажа същото, но по друг начин и бях обвинен че страдам за любимата си телевизия и я защитавам с голи гърди!Аз пък съм от другата страна - имам достъп до информацията на голям рекламодател. Истината е че каквато и кампания да се прави, ако не участва бТВ - слаба работа. Само в бТВ да се направи е по добре от навсякъде взети заедно. Съжалявам колеги, но това е голата истина. А освен че се гледа, още много други неща означава това. Аз лично съм ужасен от истерясването на тази тема - няма ли по важни неща в скапаната ни държава - ето референдум наближава, избори...Както и да е!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

’Дай туй сиренце на батко...’

Коментар

Явно доста хора смятат че телевизията има обучаваща роля (или още по смехотворното че примерно в Биг Брадър събират извадка от населението на България)Телевизията е създадена с една единствена цел - да печели. Както и Биг Брадър събира откачалки защото пратят ли някой от нас там ще има рейтинг 0.И ако и да излъчва турски сериали, щом като БТВ е най-гледаната телевизия в България значи най-добре си върши работата. Явно е че българите обичат турски сериали А рекламата на "сиренцето" пък е направо уникална Точно така се прави реклама! Заигравката със сирене е много сполучлива въпреки че това което ще си купиш после няма и помен от сирене

Коментар

Има нещо много важно, което пропускаш обаче. Специално в случая с бТВ телевизията не си признава, че целта и е да печели. Телевизията откак е създадена тръби, че е истинската обществена телевизия на България, има претенции, че понеже БНТ видиш ли не се справяли с тази задача - бТВ са се нагърбили с тази отговорност. Ти казваш, че бТВ е направена за да печели, обаче те през цялото време се поставят в позицията на арбитър на обществото едва ли не. Те казват кой е прав в репортажите си и с тях не се спори. Те са създали всичко и всички. ’Българската Коледа’ - бТВ тръбят къде ли не, че те са създали тая инициатива, че ако не са те едва ли не няма да съществува. Обаче истината е, че Президентството се обръща към бТВ през 2003-та с идеята за ’Българската Коледа’ и това е единствената година, в която бТВ е организатор. Оттам насетне организатори са БНТ и Нова. А бТВ са прост медиен партньор. Тях ако слушаш обаче лелееее, от залъка си късат да съберат повече пари за сирачетата, щото никой друг не се захваща. Ей това дразни хората в тази телевизия, позата на бТВ, високомерието и претенцията, че едва ли не те са еталон не просто за телевизия, а за обществото. Че никой няма право да ги съди, а те имат право да съдят всеки.

Коментар

Working...
                                X