todorakiggg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За снегопочистването
Collapse
X
-
Re: За снегопочистването
Lane Staley написа:pakumba написа:В Сф и около Сф чистят идеално от няколко години насам. Онзи ден из снеговете пътувах извънградско и просто на границата област Сф рязко снега изчезна от пътя. То при вас само за това да са краднали парите- халал да са им, ама те не са оставили нищичко за града, 6 месеца от тази година съм изкарал там и ситуацията е потресаваща откъм цялостна поддръжка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да толкова е почистено навсякъде, че снегорините се разхождат с вдигнати гребла, а улиците в комплексите не съществуват. Нищо де, те си взимат парите по изминатите по ГПС-а километри, а ние се радваме че улиците на градския транспорт са чисти!krasio_79bs написа:Айде стига де ! Тези по които се движи градският транспорт са на асфалт.Малките в центъра са утъпкани и с 2 пръста сняг.Единствено в Меден рудник може да има малко повече сняг,ама чак пък да е като във Варна.Няма такова нещо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Да толкова е почистено навсякъде, че снегорините се разхождат с вдигнати гребла, а улиците в комплексите не съществуват. Нищо де, те си взимат парите по изминатите по ГПС-а километри, а ние се радваме че улиците на градския транспорт са чисти! Тая година бях в Швеция през февруари, където всеки ден валеше сняг и в градче с 8000 души население улиците бяха облизани до асфалт. Хотела ни беше на 10км от там и се пътуваше без никакво притеснение, а тук един ден да завали и бедствено положение. Жалко ако сме доволни на това "почистване" при 1 педя сняг в града.krasio_79bs написа:Айде стига де ! Тези по които се движи градският транспорт са на асфалт.Малките в центъра са утъпкани и с 2 пръста сняг.Единствено в Меден рудник може да има малко повече сняг,ама чак пък да е като във Варна.Няма такова нещо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Да толкова е почистено навсякъде, че снегорините се разхождат с вдигнати гребла, а улиците в комплексите не съществуват. Нищо де, те си взимат парите по изминатите по ГПС-а километри, а ние се радваме че улиците на градския транспорт са чисти!krasio_79bs написа:Айде стига де ! Тези по които се движи градският транспорт са на асфалт.Малките в центъра са утъпкани и с 2 пръста сняг.Единствено в Меден рудник може да има малко повече сняг,ама чак пък да е като във Варна.Няма такова нещо.
Коментар
-
Пак, както всяка зима, ще повторя, че сме "зима". Зима е бе хора!Какво очаквате?Ааа, сетих се какво очаквате. Точно масово колегите от източните градове думите са им:За какво ми е за 1 ден сняг в града да купувам зимни гуми.А днес четем оплакване от снегорините.Аман.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе стига сте се оплаквали от снегопочистването в София, тука ИМАШЕ 3 см. сняг и той до обяд се разтопи, кво толкова го мислите, долу Разград и Шумен е веселбата.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:S_BANKOV написа:Абе стига сте се оплаквали от снегопочистването в София, тука ИМАШЕ 3 см. сняг и той до обяд се разтопи, кво толкова го мислите, долу Разград и Шумен е веселбата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ls1 написа:Не, не, изобщо не говоря за това да е чисто и на сух асфалт. Говоря, че в сравнение с друга година във Варна специално не просто е лошо чистенето, а откровено не се чисти. И те сами си казват, че не се чисти и чакат да няма вятър.Брава 1.6
Коментар
-
Аз пък се чудя как може да има хора които казват зима е не се оплаквайте?Вчера и днес бях в Букурещ и Гюргево,там няма не почистена улица.Да не би там да няма зима,сняг и навявания?А миналата седмица като валя пак сняг пътувах Русе-Разград няколко пъти,пътя беше изчистен ама така бяха го свили,че от две ленти по завоите оставаше само лента и малко...и това пак чак като спря да вали.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Какво значи зима е, не се оплаквайте??? Ще се оплаквам колко си искам. За мен не е допустимо хората да не могат да се приберат или да стигнат до работа защото пътя не е почистен. Миналата година цял месец колата ми седя в гаража тъй като стигането ми до вкъщи с бравото беше невъзможно. Там където аз живея, ако не си с як, висок джип, абсурд да се качиш. Нито един път не мина снегорин, пътя дори не беше опесъчен. Всичко което не се води Софийска област е занемарено. Няколко пъти видях снегорина да обръща там където свършва софийска област. Вярно е, живея в село, но пак плащам данъци и съответно очаквам пътя ми да бъде почистен, както и всички останали хора живущи там и в съседните села. Зима било... Каква ти зима? Какви зими има в Норвегия, ама пътищата им са почистени и за никого не представлява проблем да се придвижва. Такава ни е оправията - Българска!Ето какво значи зима и почистен път!Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
Аз от моя балкон почистена улица не виждам, а имам около 700-800м видимост, всичко е отъпкано от колите и това е. И последно не разбрах 2 метра преспи ли има или няма никакъв сняг. Колега в Турция снегорините бяха с пуснати гребла и хвърчаха искри, въпреки че нямаше милиметър сняг на пътя.Минаваш бариерата към България и все едно си на друга планета Аз не искам да ринат 2м преспи, а до блока ми поне ВЕДНЪЖ да мине снегорин, а то това никога не се е случвало, но иначе данъците си ги плащаш като пич. А тая година на ТИТАН кихнаха 18млн. повече, е за какво? Нали "министърката" щеше да слага прегради против навявания, нещо някъде да ги има?krasio_79bs написа:spark написа:Да толкова е почистено навсякъде, че снегорините се разхождат с вдигнати гребла, а улиците в комплексите не съществуват. Нищо де, те си взимат парите по изминатите по ГПС-а километри, а ние се радваме че улиците на градския транспорт са чисти!krasio_79bs написа:Айде стига де ! Тези по които се движи градският транспорт са на асфалт.Малките в центъра са утъпкани и с 2 пръста сняг.Единствено в Меден рудник може да има малко повече сняг,ама чак пък да е като във Варна.Няма такова нещо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар