BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За снегопочистването
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Ето преди 2 години как е било в Ню Йорк:https://www.youtube.com/watch?v=uuFHtnIJR6YСъмнявам се, че цяла България има бюджет колкото за снегопочистване в този град. Но както се вижда и там има закъсали автомобили и т.н.Ако сте деца и си мислите, че всичко може да стане с магическа пръчка...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
коцев написа:Абе шантава работа . Никой не дойде от Общината да ни разрине снега пред входа Ама и ние живущите сме пък курназ и също не хващаме греблата . Българска му работа . :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мисълта ми беше ,че каквито сме пред входа такива сме и на улицата . Нима тоя водач дето е минал с вдигнато гребло не живее и той в някоя непочистена улица и също ще мрънка ,ама седне ли зад волана друга песен пее.И още нещо на което нямам отговор. Абе цяла седмица Емил ЧЧолаков предупреждаваше че именно тия дни се очакват големи навявания в тия краища на България, ама нали сме все бабаити задръстихме пътищата с закъсали коли.Хайде ако е нещо неотложна да ,ама повечето без да им се налага са предприели тия безмислени пътувания.
Коментар
-
spark написа:Аз не искам да ринат 2м преспи, а до блока ми поне ВЕДНЪЖ да мине снегорин, а то това никога не се е случвало, но иначе данъците си ги плащаш като пич. А тая година на ТИТАН кихнаха 18млн. повече, е за какво?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
BO написа:Пак, както всяка зима, ще повторя, че сме "зима". Зима е бе хора!Какво очаквате?Ааа, сетих се какво очаквате. Точно масово колегите от източните градове думите са им:За какво ми е за 1 ден сняг в града да купувам зимни гуми.А днес четем оплакване от снегорините.Аман.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Е хайде сега щото е зима да не пътуваме никъде,то като е така да не плащаме и данъци зимата,а само лятото,щом зимата трябва да се пътува само в краен случай,винетките също може да ги направят от април до септември и да не им се пречкаме през другото време на снегорините.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:Пак, както всяка зима, ще повторя, че сме "зима". Зима е бе хора!Какво очаквате?Ааа, сетих се какво очаквате. Точно масово колегите от източните градове думите са им:За какво ми е за 1 ден сняг в града да купувам зимни гуми.А днес четем оплакване от снегорините.Аман.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:BO написа:Пак, както всяка зима, ще повторя, че сме "зима". Зима е бе хора!Какво очаквате?Ааа, сетих се какво очаквате. Точно масово колегите от източните градове думите са им:За какво ми е за 1 ден сняг в града да купувам зимни гуми.А днес четем оплакване от снегорините.Аман.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Бах тая скапана благина "държавна работа"...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз пък не знам какво сте се размрънкали то си е кеф колко пъти ще ви се случи да карате ски по Варненските улици.А и тук снега не е много лошото е че под него има 1 или 2 см лед за да направи удоволсвието пълно.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар