Не знам как е по вашите градове, но във Варна положението е печално. Аз не съм видял да се чисти, снегорин не е минавал. Вчера следобед от общината казаха, че няма да се чисти още щото нямало сняг. А то вече трупаше. Днес същите казват, че няма да се чисти докато не спре вятъра. По Шумен, Разград, Добрич чувам, че вместо да се чисти се обявява ’забранено движението на автомобили’ и толкоз. Тираджиите на Дунав мост казват в Румъния по-голям сняг, а пътя чист. То ясно, че сняг, ясно, че буря, ама да не чистим в града щото имало вятър!? А миналите години сякаш не беше чак така, снегорини чистеха, ръсеха, правеше се нещо. А сега едно такова зверско ослушване правят гадовете, че то е просто очевадно. Едни пари в джоба и ще почистим като спре вятъра и дойде Великден. Егати!Държа да кажа, че не съм афектиран шофьор закъсал и псуващ всичко и всички. Колата е пред блока и нямам намерение да я ползвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За снегопочистването
Collapse
X
-
durex_a написа:Няма да се плашите! Бате бойко каза, че ще ги лови във въздуха :D:D. Ама явно, не е уточнил за кога?! В Русе работата е доста по-зле с предходни години! То снега пак ни изненада де! Не го е срам този сняг! По сред декември месец така да се изсипе!!!
Коментар
-
И в Бургас е същото, освен пътя по който минава градския транспорт друго не е пипнато никъде. Ходих до ЛИДЛ, то там няма стока, ТИР-овете окъсали вчера на петолъчката... минаваш границата с Турция и се озоваваш в друг свят, където изглежда сняг по пътищата не вали...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Re: За снегопочистването
ls1 написа:Не знам как е по вашите градове, но във Варна положението е печално. Аз не съм видял да се чисти, снегорин не е минавал. Вчера следобед от общината казаха, че няма да се чисти още щото нямало сняг. А то вече трупаше. Днес същите казват, че няма да се чисти докато не спре вятъра. По Шумен, Разград, Добрич чувам, че вместо да се чисти се обявява ’забранено движението на автомобили’ и толкоз. Тираджиите на Дунав мост казват в Румъния по-голям сняг, а пътя чист. То ясно, че сняг, ясно, че буря, ама да не чистим в града щото имало вятър!? А миналите години сякаш не беше чак така, снегорини чистеха, ръсеха, правеше се нещо. А сега едно такова зверско ослушване правят гадовете, че то е просто очевадно. Едни пари в джоба и ще почистим като спре вятъра и дойде Великден. Егати!Държа да кажа, че не съм афектиран шофьор закъсал и псуващ всичко и всички. Колата е пред блока и нямам намерение да я ползвам.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
А в Софийския квартал Княжево рядко се чисти. Тази година още не съм виждал снегорин да влиза по улиците. Миналата година се бяхме събрали 5 човека с лопати и разривахме улицата пред блока и паркига. По едно време като по чудо в улицата влезе снегорин, направо си отдъхнахме и се подпряхме на лопатите. За наше нещастие обаче не свали греблото, а само ни подвикна през прозореца - "Сори пичове ама това не ми е района" и си замина. Имам 2-ма съседи фиатаджий във форума сигурен съм, че ако влезнат и прочетат веднага ще се сетят какво бешеFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Не можете да очаквате всяка квартална уличка да е лъсната до асфалт, стига сте се лигавили де, вчера като се прибирах към 23.00 часа и имаше по 10 снегорина в посока на цариградско пред мола. София се чисти идеално, много добре помня преди 10 години как никой, ама никой и нищо не пипваше и съм драпал сам в 30 санта сняг на най-големите булеварди в Добрич. За извънградско почистване въобще не говорим. От около 4-5 години насам съм супер доволен от почистването.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Не можете да очаквате всяка квартална уличка да е лъсната до асфалт, стига сте се лигавили де, вчера като се прибирах към 23.00 часа и имаше по 10 снегорина в посока на цариградско пред мола. София се чисти идеално, много добре помня преди 10 години как никой, ама никой и нищо не пипваше и съм драпал сам в 30 санта сняг на най-големите булеварди в Добрич. За извънградско почистване въобще не говорим. От около 4-5 години насам съм супер доволен от почистването.
Коментар
-
А, миналата зима баяджа пЦуваха софиянци, то не остана кола със здрава кора под двигателя.Тия пидираси тука главните улици може да ги чистят, но страничните сякаш нарочно ги запушват, ми то и малко акъл си требе. Явно това са указанията, градския транспорт да върви, а колите да не могат да излязат.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: За снегопочистването
pakumba написа:В Сф и около Сф чистят идеално от няколко години насам. Онзи ден из снеговете пътувах извънградско и просто на границата област Сф рязко снега изчезна от пътя. То при вас само за това да са краднали парите- халал да са им, ама те не са оставили нищичко за града, 6 месеца от тази година съм изкарал там и ситуацията е потресаваща откъм цялостна поддръжка.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Абе стига сте се оплаквали от снегопочистването в София, тука ИМАШЕ 3 см. сняг и той до обяд се разтопи, кво толкова го мислите, долу Разград и Шумен е веселбата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе стига сте се оплаквали от снегопочистването в София, тука ИМАШЕ 3 см. сняг и той до обяд се разтопи, кво толкова го мислите, долу Разград и Шумен е веселбата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар