Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към IT специалистите
Collapse
X
-
Направо са си еднакви дъната. Само виж дали са с абсолютно еднакви характеристики - примерно видео карти, вградена рам за видеото и т.н. Аз лично съм сменял доста платки на лаптопи и съм забелязал, че едно и също дъно може да се вгради в няколко различни модела, а дори и на марки.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
siluro написа:Направо са си еднакви дъната. Само виж дали са с абсолютно еднакви характеристики - примерно видео карти, вградена рам за видеото и т.н. Аз лично съм сменял доста платки на лаптопи и съм забелязал, че едно и също дъно може да се вгради в няколко различни модела, а дори и на марки.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:siluro написа:Направо са си еднакви дъната. Само виж дали са с абсолютно еднакви характеристики - примерно видео карти, вградена рам за видеото и т.н. Аз лично съм сменял доста платки на лаптопи и съм забелязал, че едно и също дъно може да се вгради в няколко различни модела, а дори и на марки.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Виж сега, не отричам взаимозаменяемостта, особено при матриците -там пък никой не я отрича. Но да сравняваш някакъв "нонейм" компютър, който бил като друг компютър и самите пакард бел, които се правят едва ли не в същата фабрика..., а и кой е казал, че Жар не са искали точно копие на конкретния Пакард Бел??? Аз Иво го посъветвах вече, че ако са визуално и функционално еднакви - да взима, по възможност с опция за връщане.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Виж сега, не отричам взаимозаменяемостта, особено при матриците -там пък никой не я отрича. Но да сравняваш някакъв "нонейм" компютър, който бил като друг компютър и самите пакард бел, които се правят едва ли не в същата фабрика..., а и кой е казал, че Жар не са искали точно копие на конкретния Пакард Бел??? Аз Иво го посъветвах вече, че ако са визуално и функционално еднакви - да взима, по възможност с опция за връщане.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Колеги, моля за помощ... т.е. за мнение, ама то си е баш помощ. От "виваком" ми предложиха лаптоп... какво е мнението ви за него? http://vivacom.bg/bg/residential/dev...detailsп.п.- Стиляне.., с времето разбрах, че сръднята ми е била крайно неоснователна, ама пустите курволяци... как да е - дължа ти извинение и някой ден ще го получиш. Само да измисля като как да го представя.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Колеги, моля за помощ... т.е. за мнение, ама то си е баш помощ. От "виваком" ми предложиха лаптоп... какво е мнението ви за него? http://vivacom.bg/bg/residential/dev...detailsп.п.- Стиляне.., с времето разбрах, че сръднята ми е била крайно неоснователна, ама пустите курволяци... как да е - дължа ти извинение и някой ден ще го получиш. Само да измисля като как да го представя.Steliyan's Life!
Коментар
-
kufeiko написа:@sok1 Взимай, много малка е вероятността да не стане, а дори и така да е - сигурно ще можеш да го върнеш/продадеш....nikki_sixx написа:Колеги, моля за помощ... т.е. за мнение, ама то си е баш помощ. От "виваком" ми предложиха лаптоп... какво е мнението ви за него? http://vivacom.bg/bg/residential/dev...detailsп.п.- Стиляне.., с времето разбрах, че сръднята ми е била крайно неоснователна, ама пустите курволяци... как да е - дължа ти извинение и някой ден ще го получиш. Само да измисля като как да го представя.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
jenshen73 написа:nikki_sixx написа:п.п.- Стиляне...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар