Дай конкретен пример да видим и да се поучим къде какво е прието. Предложи точен и ясен регламент, по който трябва да се избере стикерът, според теб. По-еднакви условия и по-точно избиране на най-добрия от възможността за индивидуално гласуване за всеки модел - не мога да си представя. Но щом мислиш, че има - очаквам с интерес да прочета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
След една седмица е последният ден, в който може да бъде предложен модел за стикер. След това пускаме анкетата и печатим стикерите. До момента всички сериозни предложения, с изключение на 4 предложения в началото на темата, са добавени в анкетата. Ако все пак видите някое, което го няма в анкетата - пишете, за да го добавя.
Коментар
-
Pecho написа:Струва ми се, че в някои от предложените варианти са използвани готови изображения (ако не е така, моля да бъда извинен!). Мисля, че е редно, който предлага вариант - нека да е авторски (т.е. създаден от него) или поне включените елементи да са свободни за употреба. Не че очаквам някой да ни подгони за нарушени авторски права, ама нека и да не излезе, че за да си накичим колите, сме чопнали оттук-оттам...
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, гласувайте, и моля - не пишете в темата нищо! Всяко мнение, написано тук, ще се счита за спам и ще бъде незабавно изтрито.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Според мен е нужно да се направи втори тур гласуване. Между кандидатите с над 10% - толкова малко хора са гласували че ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Според мен е нужно да се направи втори тур гласуване. Между кандидатите с над 10% - толкова малко хора са гласували че ...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:а по темата нека и не семейните като МЕН да гласуват има найстина готини предложениеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Lane Staley написа:А къде изчена анкетата с предложенията?Мен скоро ще ми трябва стикер, но ако водачът към обяд вчера спечели ще се въздържа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар