Последните на колегата ми харесват :]Аз реших да ги принтирам да видя как ще се получи и ето резултата.http://store.picbg.net/pubpic/AE/AF/...еството на снимките не е много добро. иначе на "стикерите" ми хареса, но наистина логото на фиат на тениската на бебето няма да си личи от малко по-далеч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
GaTio2 написа:Последните на колегата ми харесват :]Аз реших да ги принтирам да видя как ще се получи и ето резултата.http://store.picbg.net/pubpic/AE/AF/...еството на снимките не е много добро. иначе на "стикерите" ми хареса, но наистина логото на фиат на тениската на бебето няма да си личи от малко по-далечКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Последното предложение изглежда доста добре! Браво колега.Ако го удобрят бих взел един за колата на брат ми.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
kolev написа:варианти...ППвземете под внимание че предложенията на един трябва да се броят като едно предложение, а не отделни.
Коментар
-
аз и колегата сок1 примерно сме дали по едно предложение с няколко варианта. тоест базата е една, но с дребни разлики. това трябва да се брои като едно предложение щото е точно такова и ако събере най-много гласове - да се подбере вече най-харесвания вариант на конкретното предложение.колегата xaerial пък е дал няколко различни предложения които нямат общо помеждуси - трябва да са като отделни позиции.разбираш ли. предложението е едно и имаме няколко незначителни вариации по него. няма смисъл да събереш 10 гласа за вариант 1 и 15 за 2
Коментар
-
Прав си, ама става сложно. В случая ще трябва да се гласува за концепция. И ще трябва всичките три/четири, еднакви като концепция, стикери, да са под един номер, и да се гласуват като един.Има смисъл, ама ще има и сърдити . Иначе стикерите са ти супер.Много се радвам, че вече имаме доста добър избор от стикери, а има още доста време до 31 февруари . Избора става труден. От друга страна, както и Оги каза, може и два вида стикери да се направят.
Коментар
-
kolev, обещавам ти, че ако твоите предложения съберат сумарно толкова гласове, колкото единичният модел с най-много - ще пусна анкета за балотаж между твоята концепция и не-твоят стикер. Къде пише, че е прието да се избира концепция? Все едно избираме нещо за во-веки-веков. Сега ще е един модел, след три месеца - ще напечатим нов. То така ако тръгнем - да си изберем първо концепция, после да избираме форма, после да избираме цвят, после да избираме надпис, после да избираме тези, които ще избират.... За да няма такава бумащина - всеки е свободен да предложи вариант така както той самия го вижда. Събират се вариантите, гласува се, които събере най-много... Пиче ли?Ако изберем концепция, след това кой ще каже какво да се промени по нея? Чие мнение ще е меродавно? Концепцията е нещо неясно, само идея, която после може да поеме в различни посоки. Мисля, че е по-разумно да има нещо готово, ясно, завършено. Харесва ти - гласуваш. Не ти харесва - не гласуваш.
Коментар
-
Струва ми се, че в някои от предложените варианти са използвани готови изображения (ако не е така, моля да бъда извинен!). Мисля, че е редно, който предлага вариант - нека да е авторски (т.е. създаден от него) или поне включените елементи да са свободни за употреба. Не че очаквам някой да ни подгони за нарушени авторски права, ама нека и да не излезе, че за да си накичим колите, сме чопнали оттук-оттам...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар