Що почти всичките ви надписи са на английски, да не сме в Англия??? Нещо срамно ли има да са на Български?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
Уха, супер. Това е. Браво на колегата sok1. Аз бих опитал да го изпипам, ма немога. Пробвай, моля те още малко червен цвят около бебето, като фон. Как ли ще се получи?Или, опитай буквите FIAT от емблемата да застанат зад бебето. Не знам дали ме разбираш, ама..., още малко червено трябва, за да изпъква. Това според мен де, нека и други да кажат.П.П. НЕ съм фен на ЦСКА, а на форума.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ами дай идеята, която ти харесва? Ако трябва - на Пейнт-а го нарисувай, някой може да прояви интерес и да го доразвие. Пък и никой не е казал, че това ще бъде единственият стикер, който ще правим.Ако два модела се харесват много, защо да не направим и двата? Може от всеки модел да направим по един, ама няма да е рентабилно. Но честно да ти кажа - отговор "Никой не ми харесва" няма да има полза и смисъл в анкетата. Ама ако толкова държиш - ще ти го добавя. Избор да има.
Коментар
-
Е, много ясно Ама аз например, ще разглеждам само моделите, при които надписът (какъвто и да е) е на български език и ще гласувам за един от тях. Пък като изберете на английски - на английски, кво да правим? Ще печатаме на английски.Като един беден народ, не можем да си позволим друго и ходим предимно в Гърция и Турция за празниците, затова ако на някой му се занимава - може да вкара и такива:"το μωρό στο αυτοκίνητο" или "arabada bebek". Аз не мога, че нещо не ми се получават добре картинките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар