Правя темата важна, примерно до 31 февруари (тая година, че е високосТна). Надявам се да се съберат предложения до тогава. Давайте всякакви коментари, то се е видяло, че без чат - потъва. Харесва ми предложението на GaTio2. Ярко е, контрастно е, отведнъж става ясно за какво иде реч. Сайтът е ненатрапчив, все пак не е това основната цел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
И на мен ми харесва стикера на колегата GaTio2, но не трябва ли да е на червен фон. Такова е логото на форума. Изключвам тука цветовете на футболните клубове и пристрастията на някой от нашите модератори. :D И, също смятам , че трябва да има сайта - www.forum.fiat- и т.н.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
ogi28b написа:Правя темата важна, примерно до 31 февруари (тая година, че е високосТна). Надявам се да се съберат предложения до тогава. Давайте всякакви коментари, то се е видяло, че без чат - потъва. Харесва ми предложението на GaTio2. Ярко е, контрастно е, отведнъж става ясно за какво иде реч. Сайтът е ненатрапчив, все пак не е това основната цел.
Коментар
-
Черно-жълта Файловете със стикерите са .CDR, ще ти върши ли някаква работа? Нали знаеш къде са - на сайта, в downloads/sticker/small...cdrА в този вид - емблемата не е ли прекалено малка, по-точно буквите в нея, съпоставени с размера на стикера? Дали няма да се получи така, че да се вижда само като черно петно? Гледано на телевизора, при диагонал около 18 см и страна на квадрата около 11-12, емблемата е по-малка от 15 мм и трудно се вижда дори от метър и половина. Не знам дали такава ти е идеята, само споделям как би изглеждало в реални размери.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар