Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правя темата важна, примерно до 31 февруари (тая година, че е високосТна). Надявам се да се съберат предложения до тогава. Давайте всякакви коментари, то се е видяло, че без чат - потъва. Харесва ми предложението на GaTio2. Ярко е, контрастно е, отведнъж става ясно за какво иде реч. Сайтът е ненатрапчив, все пак не е това основната цел.

Коментар

Оги, коя година е високосна?Изтрии ми мнението, след като ми отговориш

Коментар

Ти нищо не разбираш от календари.

Коментар

И на мен ми харесва стикера на колегата GaTio2, но не трябва ли да е на червен фон. Такова е логото на форума. Изключвам тука цветовете на футболните клубове и пристрастията на някой от нашите модератори. :D И, също смятам , че трябва да има сайта - www.forum.fiat- и т.н.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

ogi28b написа:
            И ако се вкарва интернет-адресът- нека бъде единствено:www.fiatforum.bg

Коментар

Един вариант набързо ...
              Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                Правя темата важна, примерно до 31 февруари (тая година, че е високосТна). Надявам се да се съберат предложения до тогава. Давайте всякакви коментари, то се е видяло, че без чат - потъва. Харесва ми предложението на GaTio2. Ярко е, контрастно е, отведнъж става ясно за какво иде реч. Сайтът е ненатрапчив, все пак не е това основната цел.
                След тази "дата", предлагам да пуснем една 7 дневна анкета. Слагаме в първият пост всички картини с номера, и името на създателя, и нека хората да гласуват. Просто да няма недоволни .
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Радвам се, че ви хареса! Ето и с "Малък фиат фен" П.С. ако искате дайте някакво червено за проба
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Е това и на мен ми харесва. Ако стане с друг фон и на фанелката на бебето има форумска емблема ...
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Сега правя темата за гласуване и започвам да добавям едно по едно всички предложения, които са получени до момента, в реда в който са публикувани тук.

Коментар

GaTio2 написа:
                        Радвам се, че ви хареса! Ето и с "Малък фиат фен" П.С. ако искате дайте някакво червено за проба
                        страшно ми допада ще гласувам за него.Така се съчетава бебе и дете във фиат фен
                        фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Още един опит набързо ...
                          Прикачени файлове

Коментар

Фон, ако можете дайте, пък ще пробвам дали ще стана добре.Пробвах емблема, не е с форумските цветове, черно-бяла е вижте как се получи
                            Прикачени файлове
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Черно-жълта Файловете със стикерите са .CDR, ще ти върши ли някаква работа? Нали знаеш къде са - на сайта, в downloads/sticker/small...cdrА в този вид - емблемата не е ли прекалено малка, по-точно буквите в нея, съпоставени с размера на стикера? Дали няма да се получи така, че да се вижда само като черно петно? Гледано на телевизора, при диагонал около 18 см и страна на квадрата около 11-12, емблемата е по-малка от 15 мм и трудно се вижда дори от метър и половина. Не знам дали такава ти е идеята, само споделям как би изглеждало в реални размери.

Коментар

И още една идейка в два варианта
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X