Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски стикер "БЕБЕ В КОЛАТА"
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Lane Staley написа:Дано поне единият ми харесаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:15ката беше като 19, но с емблема ФИАТ, вместо надписа ФФБ?Нали?Ако да - не, мерси.П.С.И стига си спамил Рено Форума П.С. 2Майтапя сеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
С голямо съжаление днес установих, че мейлът, който изпратих на човека със стикерите, бил попаднал в неговата папка със спам. От това следва, че в продължение на над месец все едно нищо не се е случило. След задълбочена кореспонденция, вече всичко е наред, файловете са получени там където трябва и стикерите са пуснати в производство. Само че няма да ги взема преди 8-ми май, дори и да са готови дотогава.
Коментар
-
Хайде, че детето стана за женене :DЖената постоянно ми дудне да сложа някакъв грозен стикер, ама аз чакам от най-хубавите :}"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Хайде, че детето стана за женене :DЖената постоянно ми дудне да сложа някакъв грозен стикер, ама аз чакам от най-хубавите :}Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
А стига, че ми е болна тема това, от сега се депресирам Ако всички мъже имаха по една дъщеря, светът щеше да е едно много по-добро място :DА за стикера, лепни си голфовия, какво му е :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:А стига, че ми е болна тема това, от сега се депресирам Ако всички мъже имаха по една дъщеря, светът щеше да е едно много по-добро място :DА за стикера, лепни си голфовия, какво му е :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар