VooDoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
Humppa
Коментар
-
Честито колега. Добър избор. Гледах я тази кола в Темпо сервиз ( обявите ). Не знам защо, но когато каза, че си взел Волво вътрешно си помислих, че иде реч за нея. Колега. Да те питам. В Темпо продаваха един бял Форд Ц макс. 2008 година. Ще пращам човек да го надзърне. Дали си го мярнал...http://www.cars.bg/u709491ПС: Гледам, че Волвото си го взел вече, така, че ще се пренасочвам. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За Темпо, понеже ходих преди година да гледам една Либра, внимавайте, защото либрата беше перфектна по снимки и по думи, а като отидох цялото й табло беше разглобено, абе пълен кош. Та мисълта ми е да си имате едно наум, както с всяка автокъща междувпрочем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Еее ся 1 табло, майната му, Ютакар Пловдив (дано да фалират ако не са ) ми сложиха грешен маховик и съединител :Dp.s. a на бравото му бяха резнали кабела за (няма да казвам кое), за да изтрият километрите в ЕКУто п.с.с. явно съм много тъп и упорит да купя 2 коли от тях, след като съм ги знаел к’ви са боклуциF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Humppa
ntodorov написа:...
Коментар
-
Аз искам да попитам има ли духалки на средната конзола отзад за пасажерите? Иначе изглежда шойн"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa написа:ntodorov написа:...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
pakumba написа:За Темпо, понеже ходих преди година да гледам една Либра, внимавайте, защото либрата беше перфектна по снимки и по думи, а като отидох цялото й табло беше разглобено, абе пълен кош. Та мисълта ми е да си имате едно наум, както с всяка автокъща междувпрочем.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:pakumba написа:За Темпо, понеже ходих преди година да гледам една Либра, внимавайте, защото либрата беше перфектна по снимки и по думи, а като отидох цялото й табло беше разглобено, абе пълен кош. Та мисълта ми е да си имате едно наум, както с всяка автокъща междувпрочем.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар