Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    В началото писах за един мой колега с дизелова Мазда 6. Оказа се, че ще сменя съединител скоро ~ 2000 лв (1500 от интернет) . Предложих му, вместо да си сменя съединителя, да купи моята кола за толкова и да забрави за проблемите
    Весели истории чета постоянно Без отстъпки ЛУК е 725лвВече, че маховика е 2000лв е отделен въпрос ама не винаги се сменя.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      dikanio написа:
      В началото писах за един мой колега с дизелова Мазда 6. Оказа се, че ще сменя съединител скоро ~ 2000 лв (1500 от интернет) . Предложих му, вместо да си сменя съединителя, да купи моята кола за толкова и да забрави за проблемите
      Весели истории чета постоянно Без отстъпки ЛУК е 725лвВече, че маховика е 2000лв е отделен въпрос ама не винаги се сменя.
      Ама доста често Но пак си е скъпичко. Аз за толкова (~730) взимам едномасов маховик + съединител за Пежото. За около 100 отгоре - демпферен маховик + съединител. Е, Маздата е по-яка и по-нова, макар че по возИя едва ли е по-добра
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да, вози стегнато

Коментар

vital написа:
          Да, вози стегнато
          Така ли му казват като друса яко?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да бе разбрахме, че Пежо е центъра на автомобилостроенето :D

Коментар

vital написа:
              Да бе разбрахме, че Пежо е центъра на автомобилостроенето :D
              Бе за друго не знам, ама вози много по-добре от много други коли, специално 406. И от 407 вози по-добре, но не че не бих го заменил за едно такова. Иначе за мен всички коли са кошници, еле пък старите.Пък и центъра не е ли Киа? :D

Коментар

Определено не е :D Като всички коли си имат плюсове и минуси Още не съм го открил По темата... Вече изгубих края какво се избира Ако ще е ван препоръчвам на автора да погледна Vw Тоuran. Каквото и да се говори, това е най-удобния ван. Все едно си си вкъщи И пак Форд ц-макс 1.8 дизел.И пак за 4х4-то. За пореден път се убеждавам, че за всеки ден 4х4 е безмислено. Карах скоро на тест драйв 2 SUV-а. Един модел, единия само с предно, другия двойно. По един и същи "маршрут" с разни изкачвания и спускания минах без замисляне и с двата.Отделно цялата минала зима карах 2 Панди с еднакъв клиренс, но едната само с предно, другата 4х4. Освен че си позволявах удоволствия от типа газ в завоя на сняг (но разход с литър - литър и половина отгоре), особено смисъл нямаше. Абсолютно отвсякъде където има път и съм минал с 4х4, съм минал и само с предното. И двете бяха с еднакви марка гуми.

Коментар

Автора - ориентирай се към по-масов автомобил. Избягвай екзотиките, че понякога скъпо излизат. А и по-бързо се обезценяват с напредване на възрастта. Ако те бие парАта, купи си на лизинг нова.
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

http://temposervice.cars.bg/u873749
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не е ли малко скъпичка таз Либра, гола кат пушка

Коментар

Kuku написа:
                        Не виждам нищо по-евтино, по-хубаво и по-прагматично от нейния клас на същите години и същата цена.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Humppa, ти хубаво се приземи от Санта Фе-то с 2,4-бензин, но с този по-висок бюджет си точно вече за дизели, при това с кожени салони:http://www.cars.bg/u509967http://www...ars.bg/u909253

Коментар

Това сега са хубави коли за тия пари. Последната автокъща я знам, мога да хвърля око на колата ако искаш. Само ето ме смущава увития волан, произведение на един хасковски тапицер - характерно е. Вероятно е износен волана.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На тия корейските не трябва да се гледа много много това. При мен за 1год и половина ми се разкъса маншона на скоростния лост.На другата Киа волана е тръгнал да се люпи за 2год и нещо. Не знам дали не ползват някакви гадни препарати по автомивките... Или просто не целят материалите производителите. Пласмасовия волан на Пандата не е мръднал 5та година, кожения на другата Панда на 2рата година беше тръгнал да се люпи като на Бравотата.

Коментар

ntodorov написа:
                                Kuku написа:
                                Не виждам нищо по-евтино, по-хубаво и по-прагматично от нейния клас на същите години и същата цена.
                                Аз имах предвид, че е скъпа за Либра

Коментар

Working...
                                X