dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
emzo написа:dikanio написа:В началото писах за един мой колега с дизелова Мазда 6. Оказа се, че ще сменя съединител скоро ~ 2000 лв (1500 от интернет) . Предложих му, вместо да си сменя съединителя, да купи моята кола за толкова и да забрави за проблемитеThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vital написа:Да бе разбрахме, че Пежо е центъра на автомобилостроенето :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Определено не е :D Като всички коли си имат плюсове и минуси Още не съм го открил По темата... Вече изгубих края какво се избира Ако ще е ван препоръчвам на автора да погледна Vw Тоuran. Каквото и да се говори, това е най-удобния ван. Все едно си си вкъщи И пак Форд ц-макс 1.8 дизел.И пак за 4х4-то. За пореден път се убеждавам, че за всеки ден 4х4 е безмислено. Карах скоро на тест драйв 2 SUV-а. Един модел, единия само с предно, другия двойно. По един и същи "маршрут" с разни изкачвания и спускания минах без замисляне и с двата.Отделно цялата минала зима карах 2 Панди с еднакъв клиренс, но едната само с предно, другата 4х4. Освен че си позволявах удоволствия от типа газ в завоя на сняг (но разход с литър - литър и половина отгоре), особено смисъл нямаше. Абсолютно отвсякъде където има път и съм минал с 4х4, съм минал и само с предното. И двете бяха с еднакви марка гуми.
Коментар
-
Humppa, ти хубаво се приземи от Санта Фе-то с 2,4-бензин, но с този по-висок бюджет си точно вече за дизели, при това с кожени салони:http://www.cars.bg/u509967http://www...ars.bg/u909253
Коментар
-
Това сега са хубави коли за тия пари. Последната автокъща я знам, мога да хвърля око на колата ако искаш. Само ето ме смущава увития волан, произведение на един хасковски тапицер - характерно е. Вероятно е износен волана.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На тия корейските не трябва да се гледа много много това. При мен за 1год и половина ми се разкъса маншона на скоростния лост.На другата Киа волана е тръгнал да се люпи за 2год и нещо. Не знам дали не ползват някакви гадни препарати по автомивките... Или просто не целят материалите производителите. Пласмасовия волан на Пандата не е мръднал 5та година, кожения на другата Панда на 2рата година беше тръгнал да се люпи като на Бравотата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар