Колата е на реални километри, проверени са по сервизна книжка и четенене на компютъра, няма грешки, предишния собственик е 43 набор/ нямало бастун в багажника ми казаха/ и е първи собственик, няма нищо надрано или захабено по колата, нуждае се от обслужване, масло филтри, ремъци и ще се сложи АГУ от предната кола. Не тропа, не лопа, набира. с нашите съм пратил и двама автомонтьора да гледат коли, и първоначалната идея беше за марея 1.8 или пасат 3 1.8 моно, ама това са си харесали. Та затова питам дали си струва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
ls1 написа:И си остава вечно твоя, никой никога няма да убедиш в тези неща които си проверил.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ls1 написа:И си остава вечно твоя, никой никога няма да убедиш в тези неща които си проверил.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Конкретната е мноого дърта. Имам един познат със такава Лагуна - 1.8 8кл. 98г. и е доста доволен. Самата кола има страшно удобни седалки и вози прекрасно, аз единствено заради емблемата не бих си я купил. И ме дразни, че е хечбек. Да не говорим че неговата, 3 години по-нова я купи преди 2 години на тези пари. Повече от 2100 не струва дори в супер състояние тази от обявата - лично мнение. Успех.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
И все пак - по време на пазарлъка е добре да го изтъкнеш пред продавача ЕГН-то, а също така е добре да не плащаш много пари за старото ЕГН. Вече ако не ти пука колко ще дадеш - това е друг въпрос. Заради цената го споменавам, не казвам, че е прекалено ретро за да си я купи и да се вози човек. Иначе и аз не съдя по него за колите - 164-ката ми е произведена в далечната 1990г., а е най-добрата кола от всички в подписа ми. Включително и от 166. Въпреки, че е най-дърта. Лошото е че не мога да я карам като ежедневна по ред причини.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Immortal написа:sugarboy написа:Комбито на Вектра няма алтернатива откъм огромен багажник, и аз го заглеждам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ls1 написа:И си остава вечно твоя, никой никога няма да убедиш в тези неща които си проверил.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не става дума за печалба, а изобщо за възможността да продадеш 20 годишен френски автомобил. Цената изобщо не я коментираме. Щото след 5 години хората ще си купуват за 1000лв автомобили 2000г набор. Все едно в момента собственик на Темпра ’90 да тръгне да я продава, няма кой да му я купи, освен ако не я даде на 100лв над цената на Надин, т.е. подари.Но случая явно не е такъв, тъй че няма смисъл да бистрим в тая посока.
Коментар
-
намери ми 10 такива темпри в състоянието на коментираната кола ,ще ги купя и 10-те за по 100 лева :D и на мен идваха да ми купуват старото браво (без да го продавам) като ме убеждаваха ,как е кола 96-ти набор морално изветряла :D и прочие и прочие ,като му казах цена 10к лева и му стана смешно :D нищо ,че на мен тая кола ми е излезнала 30 бона и реално само купето и старо.е кога ше продам отговора засега никога .иначе преди 4 месеца засилих едно забравено ауди купе за надин като му разкостих някои важни работи и готово .Хубава кола цена няма еле па за собственика .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Някой път ЕГН-то на дадена кола не оказва толкоз,колкото километрите.Ако е подържана,на-малко километри,и добре съхранявана,имам предвид в гараж, и външно да няма забележки, според мен си заслужава инвенстицията.Защото ако се сметнат разходите в дългосрочен план,повече пари ще отидат в кола която е на МНОГО километри и малко на години,отколкото добре запазена и малко експлоатирана кола, независимо от ЕГН-то.Втория фактор е целта на колата,те биват :за гъзария :D ,и да ти върши работа,но това зависи от изискванията на всеки един купувач, а вкусовете са най-й-й-различни...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар