Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата е на реални километри, проверени са по сервизна книжка и четенене на компютъра, няма грешки, предишния собственик е 43 набор/ нямало бастун в багажника ми казаха/ и е първи собственик, няма нищо надрано или захабено по колата, нуждае се от обслужване, масло филтри, ремъци и ще се сложи АГУ от предната кола. Не тропа, не лопа, набира. с нашите съм пратил и двама автомонтьора да гледат коли, и първоначалната идея беше за марея 1.8 или пасат 3 1.8 моно, ама това са си харесали. Та затова питам дали си струва
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако наистина няма нищо скрито-покрито, значи ще останете доволни.Пък ако свалите и малко от цената

Коментар

Колата изглежда страхотно и сигурно е много добра, но 2013 год. сме. Скоро ще навърши 20год. този автомобил. За близо двайсет годишна кола, 2750лв. са много, както и да го погледнеш. Да свали на 2500лв., пак са много. Мое мнение де ...

Коментар

И си остава вечно твоя, никой никога няма да убедиш в тези неща които си проверил.

Коментар

ls1 написа:
            И си остава вечно твоя, никой никога няма да убедиш в тези неща които си проверил.
            Нищо не съм проверявал лично, аз съм в София а колата е в Русе. цената е свалена на 2500лв., като в нея влизат ГО, еко такса и транзитните номера. А това че ще е вечно тяхна не мисля че ги притеснява, едва ли ще си купят друга, поне за сега. По скоро ме интересува дали някой е карал подобна кола и какви са и детските болести.

Коментар

S_BANKOV написа:
              ls1 написа:
              Нищо не съм проверявал лично, аз съм в София а колата е в Русе. цената е свалена на 2500лв., като в нея влизат ГО, еко такса и транзитните номера. А това че ще е вечно тяхна не мисля че ги притеснява, едва ли ще си купят друга, поне за сега. По скоро ме интересува дали някой е карал подобна кола и какви са и детските болести.
              Стига бе как ще купят кола 95г за 2500лв?
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Конкретната е мноого дърта. Имам един познат със такава Лагуна - 1.8 8кл. 98г. и е доста доволен. Самата кола има страшно удобни седалки и вози прекрасно, аз единствено заради емблемата не бих си я купил. И ме дразни, че е хечбек. Да не говорим че неговата, 3 години по-нова я купи преди 2 години на тези пари. Повече от 2100 не струва дори в супер състояние тази от обявата - лично мнение. Успех.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Аз съм на мнение че това не е жена а кола за да и се гледа ЕГН-то, важно е как е карана и подържана.Ще видим какво ще стане.

Коментар

И все пак - по време на пазарлъка е добре да го изтъкнеш пред продавача ЕГН-то, а също така е добре да не плащаш много пари за старото ЕГН. Вече ако не ти пука колко ще дадеш - това е друг въпрос. Заради цената го споменавам, не казвам, че е прекалено ретро за да си я купи и да се вози човек. Иначе и аз не съдя по него за колите - 164-ката ми е произведена в далечната 1990г., а е най-добрата кола от всички в подписа ми. Включително и от 166. Въпреки, че е най-дърта. Лошото е че не мога да я карам като ежедневна по ред причини.
                    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Immortal написа:
                      sugarboy написа:
                      Комбито на Вектра няма алтернатива откъм огромен багажник, и аз го заглеждам.
                      Разбира се, че има алтернатива. Капа комби. Обем 1500 л. На Вектрата е 1490.
                      Че то и на Мареа комби багажника по книга му е 1500 литра. Но не може да кажеш, че Капата е заместител на тази Вектра. Ако беше с 10-та години по-млада, ОК, но в този случай не става работата.Още повече, че Вектра е по-долния сегмент, където се бият с Либра. А ако тогава сравним багажниците, ще е пак смешно.Заместителя на Капата е Омега-Б, която е с багажник от 1800 литра. Малко Капата издиша ми се струва.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ls1 написа:
                        Добре бе хора, колата изглежда супер. По-добре ли е да вземе човек с 500 лева по-евтин курник?И какво означава "вечно твоя"? Днес я взимаш за 2500, след 3 години ще й вземеш 1000 лева примерно. На "загуба" си 1500. Грубо говоря всичко.Взимаш днес една 5 годишна кола за 10 000 лв. След 3 години тя струва вече 6 000 лева. Е кое е по-голямата "загуба"?Да не правим сметката с чисто новите коли, че там е трагично.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А и ние (поне повечето от нас) не сме търговци, та да търсим печалба от вещи, които сме ползвали няколко години Замисляли ли сте се, че подобни разсъждения не правим изобщо, когато купуваме телевизор за 1000лв., хладилник за 1000лв., лап-топ за 1000лв. телефон за 1000лв.

Коментар

Не става дума за печалба, а изобщо за възможността да продадеш 20 годишен френски автомобил. Цената изобщо не я коментираме. Щото след 5 години хората ще си купуват за 1000лв автомобили 2000г набор. Все едно в момента собственик на Темпра ’90 да тръгне да я продава, няма кой да му я купи, освен ако не я даде на 100лв над цената на Надин, т.е. подари.Но случая явно не е такъв, тъй че няма смисъл да бистрим в тая посока.

Коментар

намери ми 10 такива темпри в състоянието на коментираната кола ,ще ги купя и 10-те за по 100 лева :D и на мен идваха да ми купуват старото браво (без да го продавам) като ме убеждаваха ,как е кола 96-ти набор морално изветряла :D и прочие и прочие ,като му казах цена 10к лева и му стана смешно :D нищо ,че на мен тая кола ми е излезнала 30 бона и реално само купето и старо.е кога ше продам отговора засега никога .иначе преди 4 месеца засилих едно забравено ауди купе за надин като му разкостих някои важни работи и готово .Хубава кола цена няма еле па за собственика .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Някой път ЕГН-то на дадена кола не оказва толкоз,колкото километрите.Ако е подържана,на-малко километри,и добре съхранявана,имам предвид в гараж, и външно да няма забележки, според мен си заслужава инвенстицията.Защото ако се сметнат разходите в дългосрочен план,повече пари ще отидат в кола която е на МНОГО километри и малко на години,отколкото добре запазена и малко експлоатирана кола, независимо от ЕГН-то.Втория фактор е целта на колата,те биват :за гъзария :D ,и да ти върши работа,но това зависи от изискванията на всеки един купувач, а вкусовете са най-й-й-различни...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                                X