Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, как пък Опел Вектра комби ще е грозен?! Последните модели на Опел са все красиви - Та Вектра, та Сигнум, за Инсигниа да не говорим. Комбито на Вектра няма алтернатива откъм огромен багажник, и аз го заглеждам. Малко в интериора куца, ама бих го прежалил... Новата Крома, щом е на базата на Сигнум, също е красива - плюсът й е по-красивият интериор, сравнен със Сигнума.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Предложеното ванче на Форд ми хареса, ще го имам в предвид. Разгледах всички обяви на джамбазина и се смутих от факта, че всички коли са му докарани на ход абе тоя за автовози не е ли чувал? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Опели също гледах в началото. Ама пустите му теми в опел-форума, че гори много масло...За сега ситуацията е следната - в четвъртък/петък другата седмица ще се ходи на лов

Коментар

Я да се включа и аз с един въпрос по темата:Моделът е избран вече - Citroen Xsara Picasso - колебая се само дали да е 1.6 бензин (ще се сложи газ) или 2.0 дизел. По клоня към дизела защото Либрата ми е на бензин/газ и това ще е втората кола в семейството. И предпочитам да е под 100 коня заради данъка. Цената на екземпляр от 2000/2001 година е 4000-4500лв. За какво да гледам като избирам ?

Коментар

Това 1.6 бензин в купето на Ксара Пикасо не откъсва, лични наблюдения от Ц4 Купе с такъв мотор, ми вървеж никакъв особенно в комбинация с климатроник. Дизела за предпочитане, ако говорим за 2.0ХДИ 90 коня, там имаш едномасов маховик, една беля по-малко, но нека се изкаже някой колега по-запознат с модела като цяло.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ntodorov написа:
            Kaкво му е пък на туЙ ?http://www.cars.bg/u915382Заглеждам се по едно такова, но с по-новия фейс след 2008 година. Чини ми се компактен ван с удобен багажник.
            Ами нищо му няма, но като реши да се прецака горивната система (Делфи) плачеш с кървави сълзи ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              ntodorov написа:
              Kaкво му е пък на туЙ ?http://www.cars.bg/u915382Заглеждам се по едно такова, но с по-новия фейс след 2008 година. Чини ми се компактен ван с удобен багажник.
              Ами нищо му няма, но като реши да се прецака горивната система (Делфи) плачеш с кървави сълзи ...
              sugarboy написа:
              Е, как пък Опел Вектра комби ще е грозен?! Последните модели на Опел са все красиви - Та Вектра, та Сигнум, за Инсигниа да не говорим. Комбито на Вектра няма алтернатива откъм огромен багажник, и аз го заглеждам. Малко в интериора куца, ама бих го прежалил... Новата Крома, щом е на базата на Сигнум, също е красива - плюсът й е по-красивият интериор, сравнен със Сигнума.
              Всеки си има мнение, Инсиния е много красива кола, багажника на Вектра комби е огромен, обаче на мен много ми прилича на една 124 с огромен багажник, която събира цял ковчег на дължина ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                ntodorov написа:
                Андро сигурен ли си че не е с Бош/Сименс горивна както при Пежо/Ситроен .
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Всичко след 2005г се оплаква с кървави сълзи
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomsan написа:
                    avvasilev написа:
                    ntodorov написа:
                    Андро сигурен ли си че не е с Бош/Сименс горивна както при Пежо/Ситроен .
                    Специално за Торнео знам, че е Делфи, дюзите са консуматив и то доста скъп ...

Коментар

ilkor гледай задния мост да не е разкрачен - детска болест е при тях. Имам колега с такава с 1,8 мотор. Та знам през какви ремонти мина, уж беше запазена неговата.Също така светлинните диоди по таблото, неговото се наложи да го смъква за да ги подменя, че не светеха добре.Иначе освен задния мост, като цяло май нямат други "детски" болести.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Я и аз да помоля за малко акъл за рено лагуна 1.8 моно 95-та.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=1nm647ето я конкретната кола на която баща ми се е спрял как ви се струва и каквода му кажа да гледа
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ах тези фордове...красота, ергономичност и функционалност в едно!!!Няма друг автомобил, на който по предните врати грижливо да са монтирани...пейки с копчета! Удобно е, когато чакаш пред поредния сервиз да седнеш и да изпушиш една цигарка.Силен ход на производителя, определено Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

sugarboy написа:
                            Комбито на Вектра няма алтернатива откъм огромен багажник, и аз го заглеждам.
                            Разбира се, че има алтернатива. Капа комби. Обем 1500 л. На Вектрата е 1490.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Я и аз да помоля за малко акъл за рено лагуна 1.8 моно 95-та.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...k=1nm647ето я конкретната кола на която баща ми се е спрял как ви се струва и каквода му кажа да гледа
                              Аз съм чувал, че на ’Рено’ 1.6-16в е доста сполучлив и се монтира в ’Лагуна’

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Струва ми се доста висока тази цена.Ще и слагате ли газ евентуално?Аз не бих взел такова , загледайте се по-нещо друго..
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X