Франсетата не ги правят хубави дизелите? Например 1,5 го хвалят по форумите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
Humppa
-
emzo написа:Лично аз никога няма да си купя dciThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Humppa написа:Франсетата не ги правят хубави дизелите? Например 1,5 го хвалят по форумите...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
PASSARELLA написа:tyson написа:Някой може ли да изкаже мнение за поддръжката на Мерцедеса от предложението на PASSARELLA ?
Коментар
-
нищо не си пипал ама и тропа като за последно.Има хора, които карат нищо не пипат и колите им са пред разпадане, има хора , които при най-малкото тропане - сменят, квото трябва.По нашите пътища - 2 и повече години нищо не съм пипал = кошница отвсякъде !Да не говорим, че има хора по 20 000км масло не сменятF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:По нашите пътища - 2 и повече години нищо не съм пипал = кошница отвсякъде !
Коментар
-
Ами то затова има форуми. Аз с цел да не съм фанатичен в избора си отново на Либра, реших да направя обективен и информиран избор - посветих няколко дена на детайлен преглед на форумите на различните марки. Гледах дизелови автомобили от среден клас - започнах от японските... бая ровене и четене падна, придружено с установяване на ужасяващи, неизвестни за мен до този момент факти свързани с често срещани проблеми и дефекти и... умопомрачителни цени на части и ремонти... Накрая стигнах до извода, че по-добре познатото "зло", отколкото скок в бездната на неизвестността. Каквато и кола да се вземе ще има разходи по нея (в зависимост от претенциозността на собственика) да се приведе в състояние гарантиращо надеждност и комфорт. На мен тови ми струваше доста скъпо (полуоски и съединител + стандартното обслужване = 2000 лева), но пък за сметка на това абсолютно безпроблемни 53000 км за 14 месеца, с основа за още поне толкова без да се бара нещо съществено. Състоянието на автомобила е функция от поддръжката, състоянието на пътищата и качествата на водача.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
dikanio написа:emzo написа:По нашите пътища - 2 и повече години нищо не съм пипал = кошница отвсякъде !
Коментар
-
dikanio написа:Иначе какво излиза сега - на Мецедес дизела не става, френските са калпави, маздите били проблемни, TDi и той се чупел, дори митичния жетеде имал кусури. Явно не е до страната производител, ами като цяло дизела си е един голям проблемlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар