Виж сега, принципно това, че си се навил да дадеш 7-8 000 за кола в този момент не е за хвалба - малко е неразумно и недалновидно. Тази година няма да е година на харчовете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
Humppa
-
PASSARELLA написа:Виж сега, принципно това, че си се навил да дадеш 7-8 000 за кола в този момент не е за хвалба - малко е неразумно и недалновидно. Тази година няма да е година на харчовете.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ls1 написа:Бо, съжалявам, не разбирам какво искаш да ми кажеш. Ако поясниш вероятно ще ти отговоря.Tempras написа:BO написа:Tempras написа:Да, сам се усетих че от гледна точка на класата не е много коректно и затова най-долу в поста направих друго сравнение в което немската кола припада. Карал съм пряк конкурент на алфата - E39 525d Common Rail 2003г. За 6500лв някъде, колкото струва и алфата от подписа ми получаваш... хмм... 5 скорости вместо 6, поне за мен далеч по-малко удоволствие от шофирането, CD вместо CD changer, едно мъничко монохромно дисплейче на радиото вместо 5 инчово цветно LCD (ICS), нищо вместо навигация. За темпомат само си мечтаеш. 12 коня по-малко, седалки с ръчно регулиране вместо ел. седалки с памет... Не се сещам какво още имаш повече ако си купиш 166-цата. А да, ел. прибиране на огледалата. Ако искаш такова E39 което да има екстрите на алфата, а особено ако е и автомат 9-10 000лв не те оправят . И за чий, питам аз?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бо, точно това казва моя майстор, че тоя проблем го има при френските (и ти добавяш италианските) автомобили, но не и при немските. Затова той хвали немските, защото непосредствено в работата си с немските коли има по-малко ядове и като набавяне на части, и като удобство на подмяната на частите.
Коментар
-
BO написа:Идеята ми е, че не само при френските автомобили е така.Ето и един италиански автомобил,, който дадох за пример, за да избера правилния радиатор минавам не само по години, екстри, рама на автомобила и т.н. Това е положението. Демек все тая дали ще излезе правилната част или нещо друго, като условие за ... не знам какво, въобще защо се даде като пример. При всички производители на автомобили е така, особено при тези, които имат голяма гама от модели и обновявания на моделите в годините. Тези, които имат 1 модел с 1-2 двигателя е много по-лесен избора на резервна част.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Тази също си я запомни, като отиваш в София. По описание е направо перфектна - с екстрите + пълно обслужване и всичко платено. Предполагам, че увеличението на бюджета не включва само купуването на кола, а отделно имаш и за обслужване - за това предлагам тази по-скъпата, която обаче е "сядаш и караш". Евентуално може да има и коментар на цената и да стане по-изгодно за теб.http://www.cars.bg/u860905
Коментар
-
Yavor написа:PASSARELLA написа:Виж сега, принципно това, че си се навил да дадеш 7-8 000 за кола в този момент не е за хвалба - малко е неразумно и недалновидно. Тази година няма да е година на харчовете.
Коментар
-
Колегата Humppa да внимава с избора на дизелова Мазда! Имам преки наблюдения върху такъв автомобил на мой близък - Мазда 6 с дизелов двигател 136 к.с. - проблемите му започнаха още със смяната на ремъците (~600 лв с труд), после взе да харчи много масло - по 1 л. на 5-6 хил. км., след това пък вкара нафта в маслото, оказаха се дифтунги на дюзите, после проблем със съединител и маховик (~2000 лева с труд), после проблем със скоростите на студено... страхотия и всичкото това в рамките на година, година и малко. С него приблизително по едно и също време си взехме колите - той Маздата за 8600, аз Либрата за едно ФВ Лупо и 800 лв, сега се замисля и той за Либра...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
На тези обръщал ли си внимание?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ретният автомобил не съм го разглеждал въобще, илюстративен е ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Humppa
Тези съм ги гледал. Бяха ми мечта преди няколко години :D Но честно казано, на този етап маздичката ми харесва повече.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар