Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilko-gd написа:
    Не е по темата и се извинявам, ноTempras имаш сериозна почерпка! Просто не мога да го кажа по-добре Понеже имаме такова служебно Поло, купено за 6 000 лв и като каза единият от шофьорите "Леле какъв старт има...", около седмица след това не можах да спра да се смея, а за интериора и возията и пространството вътре, айде няма нужда.
    Аз съм успявал да тръгна заедно с другите коли на светфара с него - не питай в какви обороти и с какъв рев - а те хората просто си потеглят. _жоро_ - 525-цата беше на вуйчо ми и може и малко по-скъпо да я беше взел, забравил съм вече. И не знам твоите разбирания за вървеж, но че 175к.с. са нищо за това купе не мога да се съглася. Аз засега повече от 160км/ч не съм я карал, но не се съмнявам че на хубавите участъци по магистралата може да си пътувам спокойно с 200км/ч на 6-та, какво повече ми трябва? Това са моите разбирания де, за мен е и достатъчно динамична. Аз като по-спокоен шофьор се задоволявам и с далеч по-слаби двигатели. В момента карам пунтото от подписа в София и ме устройва, само 80к.с. е. Но нека да не се лъжем, че нещата свършват със 175-те коня при 166. Нещата свършват с 3.2i V6 (240Hp). pakumba - аз ако имах пари щях да си купя Porsche Panamera, Ferrari 599 GTB Fiorano или нещо от този сорт, не че не бих карал S-class. Също така въпреки, че Алфа нямат кола от високия клас в момента, бих карал 159 ако имах приходите които ти споменаваш без никакви угризения и без да ме интересува какъвто и да било престиж. :P Но не и БМВ.
    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras,моите разбирания за вървеж при големите дизели са на 150 като му дадеш газ и да тръгне осезаемо.Известно време карах точно 530 д и на магистралата на тази скорост като му дадеш газ и нещата се случваха...бързо.А примерно 166 3.0 бензин беше доста по-тромава!Не искам да изпадаме в нелепи спорове и да цапаме на колегата темата :D
      Но нека да не се лъжем, че нещата свършват със 175-те коня при 166. Нещата свършват с 3.2i V6 (240Hp).
      За дизел имах предвид пък и 3.2i V6 да не е RS6 та ми го хвалиш толкова :D
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Момчета, подобен спор водихме наскоро в Алфа-форума..... фактите са си факти - немските автомобили са на светлинни години пред италианските Само вижте моделната гама на Ауди, БМВ и Мерцедес - всичките италиански производители, общо не могат да съберат толкова модели, колкото има една от немските премиум марки Единсвения плюс, повтарям ЕДИНСТВЕНИЯ плюс на италианските коли е, че са евтини за купуване, НО не до там евтини за поддръжка П.П.Добре се беше насочил Хумпа към ’Бора 4х4’, ама защо се отказа....

Коментар

Аз просто представих гледна точка, майстора ще си го запазя, благодаря.

Коментар

Kuku написа:
            Момчета, подобен спор водихме наскоро в Алфа-форума..... фактите са си факти - немските автомобили са на светлинни години пред италианските
            Тоя спор го четох в Алфа форума и съм се смял с г*за си Пич, вземай Бора и приключвай с дилемите, че от много търсене ще попаднеш на страшна кошара!

Коментар

Ми то си е за смях - италианските модели са под класа на немските таксита

Коментар

Eee чак пък толкова. Откакто се махнаха безумно големите модели с безумните цени, нещата тръгнаха. Фиат е цар на малките модели. Лошото е, че за Ланчия не можаха да уцелят правилния път. При Алфа е малко по-добре положението...

Коментар

Нещата клонят вече към Mazda 6.Ще прежаля липсата на система за задвижване на всичките колела. Не че при 6-та няма варианти с такова, но са и по-скъпички.

Коментар

Тъкмо си мислех вчера да предложа това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1macoy , но и ти добре си се ориентирал. Mazda 6 е космос в сравнение с останалите разисквани коли в темата, явно е имало значително увеличение на бюджета
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Май Борчето отдавна не се коментира? Темата има ли нужда от промяна на заглавието?

Коментар

Темата тръгна от Бората, мина през какви ли не перипетии. Може би трябва да се преименува в нещо от сорта "Избор на семейна кола с много лакърдии" Бюджета се увеличи именно заради Маздата. За сега Бравото няма да ходи на кантара. Ще се опитам до лятото да го вкарам в пътя.Някой ако може да сподели къде да закарам Маздичката при огледа. В официалният Мазда сервиз или някой друг сервиз, специализиран за японки. Колата се намира в София.http://www.cars.bg/u902500

Коментар

Чакай, чакай, то това си е Мондео - по-добре купи такова с големия дизел 155к.с. Форд Мондео, Волво S40, Мазда 6, Ягуар забравих-му-модела..... са си една кола, само изглеждат различно.Честно ти казвам, НЕ се отказвай от 4х4!

Коментар

ogi28b написа:
                            Май Борчето отдавна не се коментира? Темата има ли нужда от промяна на заглавието?
                            Недей такива акъли да даваш. Западняка го е отсякъл: Маче, пиче и борче - да не видим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Мечтая си аз за една МАзда 6, комби, дизел, с печка Уебасто. ... Страхотен избор, вкусовете ни съвпадат
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Tyson, тази е такава, май единствената "екстра", която и липсва е навигацията. Но пък за какво ми е тя? Предпочитам старата изпитана хартиена карта Kuku, знам, че 4*4 е голям кеф, но мога да го прежаля... Може би след 2-3 годинки да си взема някоя Ладичка Нива Никой не спомена за сервизите

Коментар

Working...
                                X