ilko-gd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
-
Tempras,моите разбирания за вървеж при големите дизели са на 150 като му дадеш газ и да тръгне осезаемо.Известно време карах точно 530 д и на магистралата на тази скорост като му дадеш газ и нещата се случваха...бързо.А примерно 166 3.0 бензин беше доста по-тромава!Не искам да изпадаме в нелепи спорове и да цапаме на колегата темата :DНо нека да не се лъжем, че нещата свършват със 175-те коня при 166. Нещата свършват с 3.2i V6 (240Hp).Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Момчета, подобен спор водихме наскоро в Алфа-форума..... фактите са си факти - немските автомобили са на светлинни години пред италианските Само вижте моделната гама на Ауди, БМВ и Мерцедес - всичките италиански производители, общо не могат да съберат толкова модели, колкото има една от немските премиум марки Единсвения плюс, повтарям ЕДИНСТВЕНИЯ плюс на италианските коли е, че са евтини за купуване, НО не до там евтини за поддръжка П.П.Добре се беше насочил Хумпа към ’Бора 4х4’, ама защо се отказа....
Коментар
-
Kuku написа:Момчета, подобен спор водихме наскоро в Алфа-форума..... фактите са си факти - немските автомобили са на светлинни години пред италианските
Коментар
-
Humppa
Нещата клонят вече към Mazda 6.Ще прежаля липсата на система за задвижване на всичките колела. Не че при 6-та няма варианти с такова, но са и по-скъпички.
Коментар
-
Тъкмо си мислех вчера да предложа това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1macoy , но и ти добре си се ориентирал. Mazda 6 е космос в сравнение с останалите разисквани коли в темата, явно е имало значително увеличение на бюджета
Коментар
-
Humppa
Темата тръгна от Бората, мина през какви ли не перипетии. Може би трябва да се преименува в нещо от сорта "Избор на семейна кола с много лакърдии" Бюджета се увеличи именно заради Маздата. За сега Бравото няма да ходи на кантара. Ще се опитам до лятото да го вкарам в пътя.Някой ако може да сподели къде да закарам Маздичката при огледа. В официалният Мазда сервиз или някой друг сервиз, специализиран за японки. Колата се намира в София.http://www.cars.bg/u902500
Коментар
-
Мечтая си аз за една МАзда 6, комби, дизел, с печка Уебасто. ... Страхотен избор, вкусовете ни съвпадат"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa
Tyson, тази е такава, май единствената "екстра", която и липсва е навигацията. Но пък за какво ми е тя? Предпочитам старата изпитана хартиена карта Kuku, знам, че 4*4 е голям кеф, но мога да го прежаля... Може би след 2-3 годинки да си взема някоя Ладичка Нива Никой не спомена за сервизите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар