Пак ще питам хората дето твърдят, че не е толкова скъпо - 8 носача за 300 лева?!?!? Стига ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
Mupo написа:Пак ще питам хората дето твърдят, че не е толкова скъпо - 8 носача за 300 лева?!?!? Стига ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тази тема започна да става комична и досадна. Дано Humppa не я гледа, защото ако го прави, никога няма да си купи кола. Горките собственици на фолксваген, опел, тойота, форд, пежо, субару, алфа, бмв, сеат, шкода, мазда, ауди, рено, нисан...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Темата я следя с интерес!!!Не знам дали е комична или не, но на мен много ми помогна!Благодаря на всички колеги, които се включват в нея!
Коментар
-
Mupo написа:Пак ще питам хората дето твърдят, че не е толкова скъпо - 8 носача за 300 лева?!?!? Стига ...LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Да де Митак, ама хората си казват "кво са 300лева". Да ама аз се питам "какво за 300лева!?!??" . Със сигурност има и много доволни от тези "окачвания" за 300 лева. Прост пример, мой колега с а4, след като издържах 20мин. каране с 40км/ч и минаване през "неравност", за мен вълнички, с не повече 30км/ч, накрая го попитах дали смята да пътуваме въобще. Така сигурно, ще изкара и 30000км. Ама това не е удоволствие. Само като се сетя баба Дедра от къде минава. Вярно прегърбена е, ставите и пукат, ама нито черните пътища, нито горите и пречат. В никакъв случай не казвам, че Ланчата е по-кола от а4., дори напротив. Ама малко повече мисъл да се вкара при избора на автомобил.
Коментар
-
Аз пък точно с А4 пътя Нюрнберг-София (1500 км) не го усещам!Какво друсане какви 5лв.Колата е жестока въпреки че е на около 270000км. не издава никакви странни шумове,скърцания и разни дребни дразнещи дефекти познати при колите от ботуша най-вече :D Въобще няма място за сравнение с Либра,156 и т.н.Та по темата..Humppa,ако държиш на 4х4 отнасяй една читава Бора и няма да съжаляваш.А4 куатро е по-добре но няма да намериш читаво за тия пари.ППСега да не ми наскачате тука с някакви сектантски заклинания и т.н. :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Аз пък точно с А4 пътя Нюрнберг-София (1500 км) не го усещам!Какво друсане какви 5лв.Колата е жестока въпреки че е на около 270000км. не издава никакви странни шумове,скърцания и разни дребни дразнещи дефекти познати при колите от ботуша най-вече :D Въобще няма място за сравнение с Либра,156 и т.н.Та по темата..Humppa,ако държиш на 4х4 отнасяй една читава Бора и няма да съжаляваш.А4 куатро е по-добре но няма да намериш читаво за тия пари.ППСега да не ми наскачате тука с някакви сектантски заклинания и т.н. :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tyson написа:Жорката нещо се обърка малко ама нищо Скърцания в Либра? В Браво, да съгласен съм.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Не съм казал, че Либрата е перфектна Просто сравнението ми от личен опит, между скърцащите пластмаси на Бравото и сега с Либрата, въобще няма никакво скърцане.Виж ходовата част е друга бира :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
pakumba е прав, но за мен най-важното в колата си остава мотора, въобще не ми и прави впечатление че скърца в студа някоя кора, голяма работа.Виж за немските двигатели - от личен опит след две немски коли, все едно тези на VW са ги правили в час по трудово обучение китайците. Та няма сила която да ме накара да се върна на немска кола, особено пък с двигател VW. А да сравняваш чувството в италианка с немски автомобил - служебните коли са VW е няма такова дърво за мен, като се кача на Полото е някакъв ужас направо, вечер като си тръгвам с Пунтото друго си е Това са си мои впечатления от личния ми опит, което не значи че ще спрат да правят и продават немците коли или ще спрат да ги карат колегите, които са им фенове, за това е шарен светаFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Понеже чат-пат се оглеждам за нова кола, 2006-7, проучил съм някой и друг модел. Ами ФВ/Ауди нямат двигател, който мен да ме грабне. Сега ясно, че всеки си има специфични изисквания, но не може да си водеща премиум марка и да имаш толкова сериозни серийни дефекти в двигателите /дизел/. Единствения без сериен дефект дизелов двг на ФВ е 1,9 тди, който както споменах не ми харесва на вървене и харч. Икономичен е да, но харчи колкото либрата ми 2,4... а вървежа е къде-къде по-слаб. Иначе е доста по-тих от моята либра и дърпа от по-ниски, купетата им са супер, возия, здравина, наличност на части е ок, пътното поведение е чудесно.Ако бях на мястото на колегата, бих се оглеждал за Пасат Б5 1,8 Т синхро или същия пасат АФН. Нещо такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1m23fdLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар