Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спрял съм се на Бората от прагматична гледна точка, а именно по-евтината поддръжка. За този бюджет ще може и Пасат да се намери, и А4 или А6, че и 156. Но все пак всичко опира до поддръжката. Разходите за данък, ГО и подобен държавен рекет са почти еднакви (като се изключи данък на автомобили с мощност под 100 к.с.). Не успях да мерна по обявите Бора 4моушън с двигатели под 100 к.с.

Коментар

http://www.cars.bg/u876019
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Знам че е много над бюджета ти, ама не се сдържах...http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...h6Мръсна е на снимките, ама хубавия кон и под скъсан чул се познава!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Tова ме грабна , ама като видях цената и ме отграбна Страхотна колица е!
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Между другото, аз като собственик на сценик от 5 години по окачването нищо не ми се е налагало да сменям...та тези приказки за френските коли не са непременно истина.

Коментар

А нещо от този вариант не ти ли харесва... http://www.cars.bg/u509679
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Определено не искам баничарка. Ако беше така щях да се насоча към Добло

Коментар

Много ми е странно как се оприличават някой неща с други , но както и да е , въпрос на вкус,мнение.Аз лично, мисля че това е доста добра семейна кола.Карам комби , но с удоволствие бих карал такова.Успех
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Моите уважения към баничарките, лично мен много ме кефят като концепция, но каквото и да си говорим в основата си всеки един такъв автомобил е замислен като служебен работовоз и чак след това пригоден за пътнически нужди. Така че си е хубава колата, докато не я сравним със сходни автомобили замислени като семейни мамакар-и.

Коментар

Попадна ми едно видео за Bora 4motion, мисля ще ти е интересно.http://vbox7.com/play:04990d96

Коментар

Снегорин Задкормилното устройство също е много важно за такова каране.

Коментар

Humppa написа:
                          Снегорин Задкормилното устройство също е много важно за такова каране.
                          Много добре се справя, макар че снега е много пръхкав и в такива условия с инерция и предно само ще се справя. Само да не спира Е, и хубави гуми с голям грайфер!Браво на Бората!

Коментар

Не е голямо постижение. Според мен и едно Чинкуеченто може да направи същото
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Yavor написа:
                              Много добре се справя, макар че снега е много пръхкав и в такива условия с инерция и предно само ще се справя. Само да не спира Е, и хубави гуми с голям грайфер!Браво на Бората!
                              и 4х4
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Yavor написа:
                                и 4х4
                                с 4Х4 и баба може...казах ПРЕДНО!

Коментар

Working...
                                X