Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имах предвид, че е скъпа за Либра
    :D Kuku. Аз изпитвам доза удовлетворение, когато 8 годишна италианка (па макар и в класа на Либра) се търгува на цена, конкурентна на постния, като сварен макарон 13-14 годишен Пасат. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колата е почти 2005, колко да струва?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Следете обявата и ще видите Повече от 3500лв. не струва и най-вероятно около тази цена би се продала, само заради годината на производство.За 4800лв. ще му стои на Пламен до догодина и после сам ще свали цената, т.е. само ще загуби от тази кола на тази цена За тези пари трудно се продава Емблема, камоли войнишко канче.Аз през лятото щях да купя 2.4 Екзекутив 2004г. за 2300лв.Ето още една такава, пълна с екстри, която за 2500лв. я отнасяте - http://www.mobile.bg/11357545113128046Има ли смисъл да го мъдрим повече - колко трябва да струва според вас десетгодишен кош

Коментар

Е, да, ако си търсиш кола без един здрав панел, можеш да вземеш и тази. Само че мен огънати ламарини ме дразнят.То по твоята логика едно Пунто 2007 трябва да струва 4500...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ламарините се правят!Колата без екстри си остава кола без екстри

Коментар

Kuku написа:
              Ламарините се правят!Колата без екстри си остава кола без екстри
              Еми правят се. 4 детайла по 120 лева = 500 лева. Ако само това са й кусурите. По снимки - толкоз.А между другото какви са тези екстри? Питам сериозно. Подгряването на седалките много ме кефи, макар, че има калъвки по 15 лева с подгрев Но примерно една навигация е напълно излишна и неизползваема в много от случаите, а и всички имаме в джоба Тези Либри имат ли сензор за дъжд? Аз на това много се радвам и круиза ама той само за дълъг път. Кожения салон за мен е анти-екстра.

Коментар

То и на мен може да не ми харесват, но всяка екстра повишава цената, а конкретно при Либра е по-добре да бъде с кожен салон или платнен салон, защото алкантарата става на парцали много бързо!Та на въпроса..... кожен салон; подгряване на седалките; автопилот; мултифункционален волан; кожен волан; кожен скоростен лост; навигация; телефон; най-вероятно има и чейнджър в багажника; затъмнение задни стъкла; алуминиеви джанти; по-луксозното изпълнение има хромирани пръстени на раблото; централната конзола е в друг цвят; дръжките на вратите са боядисани в същия цвят и по-трудно се износват, не лепнат и т.н. Самата кола изглежда по различен начин вътре с по-високо оборудване.От където и да погледнеш е по-добре, а струва почти ДВА ПЪТИ по-малко.За 2000лв. разлика в цената ще пребоядисаш детайлите, ще регистрираш колата, ще я обслужиш изцяло и може да покриеш някой дребен ремонт - накладки, носач, тампон....

Коментар

Така си е, стига да няма някоя неприятна изненада, но то гаранция никога няма.

Коментар

Това казвам - изненади може да има, без значение от цената Ето едно топло-топло предложение от мен - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...19Колата е уникална и проверенеа, всичко си пише във форума - сядаш и караш

Коментар

АБЕ.... пууууууууууууу ................. човека си харесал каска, вие тука спорите за жаба.

Коментар

Мечо Пух казва "Колкото по-вече, толкова по-вече"!Каунтдаун класация:1. Мазда МПВ2. Мазда 63. Нисан Примера4. Вагина Бора4. Форд Фокус Ц-Макс (онези, плевенските)5. Нещо другоОчаквам Митака71 да бутне едно рамо.Ако джамбазина не се съгласи да пусне колата до сервиз за диагностика -> колата не се купува (+ редица други маловажни условия от моя страна)Утре ще се постарая да бъда много мнителен и противен клиент на родните автоморги, с гордост наричащи се ’автокъщи’ и ’вносители на автомобили втора употреба’ (т.е. тоталки)

Коментар

дамм кола В Германия няма да можеш да си купиш при тия условия :D След сервиз диагностика ,продавача никога няма да свали от цената (Това важи само за Бг )Лично мое мнение е ,да започнеш класацията като изключиш мазда .
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Humppa написа:
                            Мечо Пух казва "Колкото по-вече, толкова по-вече"!....Ако джамбазина не се съгласи да пусне колата до сервиз за диагностика -> колата не се купува (+ редица други маловажни условия от моя страна)Утре ще се постарая да бъда много мнителен и противен клиент на родните автоморги, с гордост наричащи се ’автокъщи’ и ’вносители на автомобили втора употреба’ (т.е. тоталки)
                            Съветвам те утре като ходиш на огледи вземи един лаптоп под мишница и едни кабели размотавай там, за парлама и гледай авто джамбазина, дали ще смъква от колата, Вървете поне 3-ма компетентни / поне така да изглежда/ и бръкнете във всички дупки на колата и да не я харесате от раз.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Натискайте всяко копче и разбутайте всичко де що има за разбутване!Мръщите се и цъкате с език....

Коментар

Незнам дали не си струва да отидете до Дупница. Избора определено е много голям. Автокъщи има преди, във и след Дупница (в посока Благоевград).Знам че други джамбази ходят от там да пазаруват коли.
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X