Аз имах предвид, че е скъпа за Либра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за VW Bora 4*4 или друга семейна кола?
Collapse
X
-
Следете обявата и ще видите Повече от 3500лв. не струва и най-вероятно около тази цена би се продала, само заради годината на производство.За 4800лв. ще му стои на Пламен до догодина и после сам ще свали цената, т.е. само ще загуби от тази кола на тази цена За тези пари трудно се продава Емблема, камоли войнишко канче.Аз през лятото щях да купя 2.4 Екзекутив 2004г. за 2300лв.Ето още една такава, пълна с екстри, която за 2500лв. я отнасяте - http://www.mobile.bg/11357545113128046Има ли смисъл да го мъдрим повече - колко трябва да струва според вас десетгодишен кош
Коментар
-
Kuku написа:Ламарините се правят!Колата без екстри си остава кола без екстриThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
То и на мен може да не ми харесват, но всяка екстра повишава цената, а конкретно при Либра е по-добре да бъде с кожен салон или платнен салон, защото алкантарата става на парцали много бързо!Та на въпроса..... кожен салон; подгряване на седалките; автопилот; мултифункционален волан; кожен волан; кожен скоростен лост; навигация; телефон; най-вероятно има и чейнджър в багажника; затъмнение задни стъкла; алуминиеви джанти; по-луксозното изпълнение има хромирани пръстени на раблото; централната конзола е в друг цвят; дръжките на вратите са боядисани в същия цвят и по-трудно се износват, не лепнат и т.н. Самата кола изглежда по различен начин вътре с по-високо оборудване.От където и да погледнеш е по-добре, а струва почти ДВА ПЪТИ по-малко.За 2000лв. разлика в цената ще пребоядисаш детайлите, ще регистрираш колата, ще я обслужиш изцяло и може да покриеш някой дребен ремонт - накладки, носач, тампон....
Коментар
-
Това казвам - изненади може да има, без значение от цената Ето едно топло-топло предложение от мен - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...19Колата е уникална и проверенеа, всичко си пише във форума - сядаш и караш
Коментар
-
Humppa
Мечо Пух казва "Колкото по-вече, толкова по-вече"!Каунтдаун класация:1. Мазда МПВ2. Мазда 63. Нисан Примера4. Вагина Бора4. Форд Фокус Ц-Макс (онези, плевенските)5. Нещо другоОчаквам Митака71 да бутне едно рамо.Ако джамбазина не се съгласи да пусне колата до сервиз за диагностика -> колата не се купува (+ редица други маловажни условия от моя страна)Утре ще се постарая да бъда много мнителен и противен клиент на родните автоморги, с гордост наричащи се ’автокъщи’ и ’вносители на автомобили втора употреба’ (т.е. тоталки)
Коментар
-
Humppa написа:Мечо Пух казва "Колкото по-вече, толкова по-вече"!....Ако джамбазина не се съгласи да пусне колата до сервиз за диагностика -> колата не се купува (+ редица други маловажни условия от моя страна)Утре ще се постарая да бъда много мнителен и противен клиент на родните автоморги, с гордост наричащи се ’автокъщи’ и ’вносители на автомобили втора употреба’ (т.е. тоталки)Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар