Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-евтин лаптоп с S/PDIF

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-евтин лаптоп с S/PDIF

Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Най-евтин лаптоп с S/PDIF

BO написа:
    Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.
    Bo, за 109лв. в момента има Андроид Бокс, който служи за почти всичко за което би искал да вържеш евтин лаптоп. В момента тествам един и ... работи повече от задоволително. 1GHz/1GB RAM/4GB FLASH/HDMI/USB/MiniUSB/Wifi...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      BO написа:
      Bo, за 109лв. в момента има Андроид Бокс, който служи за почти всичко за което би искал да вържеш евтин лаптоп. В момента тествам един и ... работи повече от задоволително. 1GHz/1GB RAM/4GB FLASH/HDMI/USB/MiniUSB/Wifi...
      И това нещо има цифров аудио изход и ще мога да гледам 3д блу рейчета?!?А и ми трябва Уиндоус така, че не ми върши такова нещо работа.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        jenshen73 написа:
        BO написа:
        И това нещо има цифров аудио изход и ще мога да гледам 3д блу рейчета?!?А и ми трябва Уиндоус така, че не ми върши такова нещо работа.
        Това нещо има HDMI и до колкото знам там си е цифрово. Виж, аз ти давам идея, а ти преценяваш как да изхарчиш едни 800лв. Щото почти всички лаптопи вече имат HDMI, но много рядко са тия със оптичен изход. Филми гледам на него - справя се дори с MKV-та. Имам и едно медиа студио на WD, което също чете .mkv, но има и оптичен аудио изход.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ами цифровия изход може и да не е на оптика, може и през мед да излезе, не е проблем.За това ми трябва цифров звук отделно, отделно ХДМИ.Защото системата, която ще декодира звука няма ХДМИ. За това не се интересувам за звука през ХДМИ-то. За това и въпроса ми е свързан конкретно за това кой е най-евтиния лаптоп, който има цифров аудио изход и опционално, препоръчително ХДМИ.На него ще вървят и едни допълнителни софтуери, които са за Уиндоус. Така, че всичко опира до лаптоп в крайна сметка.
          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Абе вие не спите ли бре?
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Нов или втора употре6а?нр-dv9035nrhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00771977&lc=en&dlc=en&cc=us&prod uct=3250951http://www.amazon.de/Acer-Aspire-1551-32B2G32ncc-Notebook-Athlon/dp/B0041D7W9Y
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

а за медиа плеър мислил ли си?има такива, които пускат 3D блурей, имат си HDMI, отделно оптичен изход...или определено ти трябва лаптоп?
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                  а за медиа плеър мислил ли си?има такива, които пускат 3D блурей, имат си HDMI, отделно оптичен изход...или определено ти трябва лаптоп?
                  Ами ако може на този плеър да се качи уиндоус и да има поне 2ГБ РАМ, то може и да не е лаптоп
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Явно въпроса ми е доста странен да го продължа със следното.Ако се вземе един "стандартен" лаптоп и към него се навърже това:http://en.store.creative.com/sound-b...кретния въпрос, към хора, които могат или са го тествали:- Може ли оптичния изход да се използва за 5.1 декодиране на нещо различно от стандартния ДВД стрийм?Демек всички компресирани ДВД-та или Блурей-и с някакви "стандартни’ кодеци, които се намират масово из торент средите, дали ще може през оптичния изход да излиза цифровизиран сигнал и системата за аудио да си декодира сигнала?
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                    X