Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-евтин лаптоп с S/PDIF
Collapse
X
-
Re: Най-евтин лаптоп с S/PDIF
BO написа:Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:BO написа:Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:BO написа:Интересува ме кой лаптоп е снабден с цифров аудио изход и евентуално HDMI, и не е от скъпите модели.Цялата идея е да се използва за видео плеър към телевизор. И не само за това де, но главната идея е такава.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами цифровия изход може и да не е на оптика, може и през мед да излезе, не е проблем.За това ми трябва цифров звук отделно, отделно ХДМИ.Защото системата, която ще декодира звука няма ХДМИ. За това не се интересувам за звука през ХДМИ-то. За това и въпроса ми е свързан конкретно за това кой е най-евтиния лаптоп, който има цифров аудио изход и опционално, препоръчително ХДМИ.На него ще вървят и едни допълнителни софтуери, които са за Уиндоус. Така, че всичко опира до лаптоп в крайна сметка.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Нов или втора употре6а?нр-dv9035nrhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00771977&lc=en&dlc=en&cc=us&prod uct=3250951http://www.amazon.de/Acer-Aspire-1551-32B2G32ncc-Notebook-Athlon/dp/B0041D7W9YEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Sev написа:а за медиа плеър мислил ли си?има такива, които пускат 3D блурей, имат си HDMI, отделно оптичен изход...или определено ти трябва лаптоп?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Явно въпроса ми е доста странен да го продължа със следното.Ако се вземе един "стандартен" лаптоп и към него се навърже това:http://en.store.creative.com/sound-b...кретния въпрос, към хора, които могат или са го тествали:- Може ли оптичния изход да се използва за 5.1 декодиране на нещо различно от стандартния ДВД стрийм?Демек всички компресирани ДВД-та или Блурей-и с някакви "стандартни’ кодеци, които се намират масово из торент средите, дали ще може през оптичния изход да излиза цифровизиран сигнал и системата за аудио да си декодира сигнала?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар