Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега за съвместна покупка на рисийвър-аз и тонколони-той?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оги погледни тука за тези пари можеш да вземеш много по добър ресирвер от този. http://www.555.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5...егледай това със сигурнос е по добро и е от *ES* серията. http://www.555.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F...s/axam?bЕто и спецификация на последния. http://www.sony.bg/support/bg/produc...specifications

Коментар

sorry за off ама тая система няма ли нужда и от субуфер ?
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Колоните имат басове отстрани (виж клипа) и освен ако не съм решил да събарям блока рефлектор не ми е нужен. За домашно кино тоя сетъп е повече от идеален. Може да се вземе 473 заради WiFi и мрежовия вход, но на мен не ми трябва защото телевизора има WiFi. За entry-level усилвател е доста добър. http://www.youtube.com/watch?v=8F2m_Vi12FA
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Батки, аз се обзаведох, най-после, с DK Digital LS 300-1, 100 W / 8 Ohm. Размери - 1000 / 216 / 310. Две 6-ци с преден бас-рефлекс, на шпайкове. Ако някой точно сега си търси колони и му се дават 300 лв - има уникално добри Диналаб SDA 2.8 при тоя търговец, с две 8-ци отпред, пак с преден бас-рефлекс и вадят наистина, ама наистина уникален звук и уникално плътен и силен бас. С такъв комплект - няма нужда от суб-буфер, стига да има с какво да ги нахраните, че са 160 ватови.
          Прикачени файлове

Коментар

дай некъв линк де ,че мисля да обзавеждам вилата :D тоя търговец има ли сайт едно друго ?
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Пратих ти го на ЛС, че оня не искаше да плаща на форума за реклама. Днес ми дойде и усилвателят. DUAL CR 9065 CR. Неочаквано добра комбинация, чак на съседите не им се вЕрваше! Сега дъртата Ямаха ми звучи като уокмен. Продава се една Ямаха 5.1, някой ако иска Ето тука нещо:10 Hz Test - Dual CR 9065 RC + DK Digital LS 300-1: http://youtu.be/On_uaRU_cH4

Коментар

Най-после, след няма и 4 години, си завърших започнатото със SONY STR-DH520.Малко е дърто, ама отговаря на всичките ми изисквания като възможности и функции. Ама на Dual-а не може да му стъпи и на малкия пръст.

Коментар

Бива бива Честито!
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ресивъра е Ок като за домашно кино. Към колоните съм малко скептичен. Това на клипа, че се движат с честота 10Hz не значи, че възпроизвеждат правилно звука.Пък и най-важен е баланса между всички възпроизвеждани честоти не само баса. Имах JBL northridge e80 подобна конфигурация с два 6’ баса само че трилентови пълна излагация за такава реномирана марка. Сега слушам едни супер ретро Celestion ditton44 произведени началото на 80-те години с 1 12’ бас. Мога да кажа че разликата е голяма в полза на Celestion-a нищо, че са на 30+ години и според мене никога не са ревизирани и на филтрите са им поизсъхнали кондензаторите, а гофрите са се поуморили вече. Но който иска да слуша качествено стерео с AV ресивър не става май - или поне не в разумни финансови граници до това стигнах след смяна на два ресивъра, накрая останах с 2-я и си купих усилвател пак old style и нещата се оправиха.
                    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Е ясно ми е това, ама няма как да си свържа всички неща без съвременен ресийвър. И аз искам лампов усилвател ама спряха да ги правят и ми се налага да си купувам разни шикалки с цифрови конвертори. А такъв - ако ще и 1’000’000 лева да струва - все ми е тая, разваля всичко. А и слушам предимно цифров звук, така че за качество е безсмислено да говорим. Колкото до звука от колоните - ела да послушаш малко, ще ти включа Dual-чето и ще прецениш сам дали се чува добре и дали са балансирани. Ама си носи твой плеър, защото аз нямам какво да ти пусна, освен МП3-ка от компютъра. Евентуално на радио нещо може.

Коментар

Всъщност много зависи и от каква музика обичаш да слушаш. Примерно Celestion-a свири супер на Рок, Блус, Джас , но на Техно, Хаус, Реге не е много добре - там може би jbl-a беше по-добре А пък и всичко е много субективно щом тебе те кефи как звучи значи всичко е ОК! А между другото да слушаш концерти или супер аудио с 5-канален звук е несравнимо там си слушам и аз ресивъра и си свиркам без грешка. Ако си запален по концерти търси при руснаците / rutracker.org /там има всичко. А пък ако си решил да се надсвирваме на по бира някой ден аз съм готов нали сме си и градски!
                        Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

За надсвирване ще дойда с edni 25 годишни Quadral-чета и едно ревизирано Сансуй-че На тая конфигурация може да си пуснеш каквото решиш, всичко ще се чува добре. И в крайна сметка най-важното си го написал - всичко е субективно и е важно слушателят какво харесва.

Коментар

Я колко аудио маниаци има тука , не съм много навътре в нещата, но преди време се сдобих с ето тези красавци http://www.jamo.com/speaker-lines/studio/S600/?sku=S606 , 130 вата реална мощност, странична 8-ца - бас вадят много доволно. Взех и тая машинка http://www.hifi-pictures.net/amplifi...%20SU-V660.htm , помня в предната квартира като ги монтирах и понеже обичам "мекия бас" да е на макс и след 5 минутна проба се звъни на вратата , отварям и се оказа комшията над мен и вика - бате незнам какво си вкарал като техника у вас, но на мене горе ми треперат пантофите
                            punto HGT

Коментар

Аз докато не се бях разубедил да вземам нови, до последно се колебаех дали да взема такива нови от S6xx серия или пък S4xx + суб-буфер. Но след малко ровене и като видях какви са цените на хубави колони от "старата школа", решението беше ясно. А тоя Текникс японски ли е? Ако не ти харесва ми го дай, ще ти дам една уредба Ямаха 5.1 (с касетка!) + форумска тениска.

Коментар

ogi28b написа:
                                А тоя Текникс японски ли е? Ако не ти харесва ми го дай, ще ти дам една уредба Ямаха 5.1 (с касетка!) + форумска тениска.
                                шегаджия, иначе машината е японска и много си ми харесва, но не съм си правил експерименти да усилвам много да не се разлепи аквариума от баса, че половин тон вода в хола няма да са приятна гледка
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X