Едната ми джанта е прецакана и вече сигурно 10 пъти я карам на гумаджии да ми я правят и всеки път давам по 5 лева. Изкарва най-много 1 седмица и гумата започва да спада. Направо си е за смяна. В момента съм с 4 железни джанти, гумите са ми почти нови - Пирели. Водят се всесезонни. Предлага ми един да ми даде за 100 лева 2 железни джанти с почти нови зимни гуми на тях и се чудя дали си заслужава. Може да се навие да смъкне и на 80 лева, но работата е там че незнам дали ще ми трябват тия зимни гуми, като мога да си карам и с мойте зимата. Дали да не дам малко повече пари и да си намеря направо някакви лети джанти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет за джанти.
Collapse
X
-
Re: Дайте съвет за джанти.
mvmrik написа:Едната ми джанта е прецакана и вече сигурно 10 пъти я карам на гумаджии да ми я правят и всеки път давам по 5 лева. Изкарва най-много 1 седмица и гумата започва да спада. Направо си е за смяна. В момента съм с 4 железни джанти, гумите са ми почти нови - Пирели. Водят се всесезонни. Предлага ми един да ми даде за 100 лева 2 железни джанти с почти нови зимни гуми на тях и се чудя дали си заслужава. Може да се навие да смъкне и на 80 лева, но работата е там че незнам дали ще ми трябват тия зимни гуми, като мога да си карам и с мойте зимата. Дали да не дам малко повече пари и да си намеря направо някакви лети джанти?
Коментар
-
Re: Дайте съвет за джанти.
Beco написа:mvmrik написа:Едната ми джанта е прецакана и вече сигурно 10 пъти я карам на гумаджии да ми я правят и всеки път давам по 5 лева. Изкарва най-много 1 седмица и гумата започва да спада. Направо си е за смяна. В момента съм с 4 железни джанти, гумите са ми почти нови - Пирели. Водят се всесезонни. Предлага ми един да ми даде за 100 лева 2 железни джанти с почти нови зимни гуми на тях и се чудя дали си заслужава. Може да се навие да смъкне и на 80 лева, но работата е там че незнам дали ще ми трябват тия зимни гуми, като мога да си карам и с мойте зимата. Дали да не дам малко повече пари и да си намеря направо някакви лети джанти?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар