Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за джанти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет за джанти.

Едната ми джанта е прецакана и вече сигурно 10 пъти я карам на гумаджии да ми я правят и всеки път давам по 5 лева. Изкарва най-много 1 седмица и гумата започва да спада. Направо си е за смяна. В момента съм с 4 железни джанти, гумите са ми почти нови - Пирели. Водят се всесезонни. Предлага ми един да ми даде за 100 лева 2 железни джанти с почти нови зимни гуми на тях и се чудя дали си заслужава. Може да се навие да смъкне и на 80 лева, но работата е там че незнам дали ще ми трябват тия зимни гуми, като мога да си карам и с мойте зимата. Дали да не дам малко повече пари и да си намеря направо някакви лети джанти?

купи си една нова желязна и това еако имаш парите - може и 4 лети :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
      купи си една нова желязна и това еако имаш парите - може и 4 лети :D
      а за какви пари горе-долу мога да взема 4 лети

Коментар

Нови почват от около 100 на парче и нагоре според качеството и размерите. Погледни из форума в секция "Продава" имаше интересни оферти.

Коментар

да, новите са скъпичкииначе втора ръка 200 - 250 лева
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Дайте съвет за джанти.

mvmrik написа:
            Едната ми джанта е прецакана и вече сигурно 10 пъти я карам на гумаджии да ми я правят и всеки път давам по 5 лева. Изкарва най-много 1 седмица и гумата започва да спада. Направо си е за смяна. В момента съм с 4 железни джанти, гумите са ми почти нови - Пирели. Водят се всесезонни. Предлага ми един да ми даде за 100 лева 2 железни джанти с почти нови зимни гуми на тях и се чудя дали си заслужава. Може да се навие да смъкне и на 80 лева, но работата е там че незнам дали ще ми трябват тия зимни гуми, като мога да си карам и с мойте зимата. Дали да не дам малко повече пари и да си намеря направо някакви лети джанти?
            Koлега дай аз да ги купя, че си продадох лятите джант и съм 100 лв напред а ми треат зимни търлъчки за "бравото"

Коментар

Re: Дайте съвет за джанти.

Beco написа:
              mvmrik написа:
              Koлега дай аз да ги купя, че си продадох лятите джант и съм 100 лв напред а ми треат зимни търлъчки за "бравото"
              Eми оня ги е продал вече, както и да е - аз си купих една желязна джанта и се оправи работата.

Коментар

Ако искаш да запазиш и гумата и джантата може да сложиш една вътрешна гума и готово! Ако е предна обаче е желателно да сложиш вътрешна гума и на другото колело!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Чисто новите желязни 14-ки джанти за Фиат струват 54 лв.
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                  X