Ogi е прав. Дори аз, който съм с едни от най-големите сметки (тук във форума никой не е цитирал по-висока от моята), според начина на отопление (Адакси) съм склонен да се съглася, че ги консумирам тези пусти киловати. В момента съм в процес на избор на климатици и ще спра Адаксите. За другата зима, да сме живи и здрави, ще имам добра база за сравнение!Просто пустите Адакси си точат киловати това е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
Сега се досетих да ви питам всички вас които сте писали в тази тема имате ли договор с някое от ЕРП-тата за доставка на електричество?Имате ли договор за доставка на вода и пречистване на отпадни води?Как така се вдигат цените на въпросните киловати и кубици без да е преподписан договор?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Сега се досетих да ви питам всички вас които сте писали в тази тема имате ли договор с някое от ЕРП-тата за доставка на електричество?Имате ли договор за доставка на вода и пречистване на отпадни води?Как така се вдигат цените на въпросните киловати и кубици без да е преподписан договор?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ogi28b написа:Stefanaki - обсъдихме този въпрос ТУК. Илко все още е в бТВ, дори са му вдигнали заплатата за отстояването на позиция и поддръжката на имиджа на бТВ в нашия форум. По някаква причина той отрича.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ogi28b написа:При Кики има повод за недоволство, остава само да бъде доказан, като се види електромерът - дали наистина са писали наизуст или наистина има отчетени киловат-часове.
Коментар
-
Kuku написа:Готово - електромера реално не е отчел нито един kWh от последното засичане на 28.11.2012г. до снощи 26.02.2130г.А в същото време, както вече казах имам "отчетени" 596kWh само за последния месец.Ще им се види грапав комунизма, само веднъж да стигна до Сандански!!!NikMar написа:Собственик на заведение в Бургас протестира срещу EVN, като включи в менюто салата за 50 стотинки. Салатата е енергийна и се казва "Токов удар", разказа за БТА управителят на заведението Яна Василева. Предястието представлява микс от моркови, ябълки, портокал, сусам и лимонов дресинг. "В менюто действително цената на салатата е 50 стотинки. Но след това прибавяме 1 лев такса "поливане на моркови" и 50 стотинки такса "наточване на ножове". Имаме още 40 стотинки добавка за пренасяне на салатата от кухнята до масата на клиента, след това 20 стотинки начисление за оригинална рецепта и още 39 стотинки за загуби на продукти при приготвянето! Всичко е просто и елементарно - както процедират енергийните монополисти", обясни Василева.
Коментар
-
Така и така сме зачесали тока я да се изясни колко струва 1 киловат електроенергия произведена от слънчеви панели.Ако е повече отколкото плащаме обикновенните потребители нали се досещате какво става - правиш 3 декара панели и купуваш от този на който продаваш.Дори да няма слънце и да не произвеждаш пак печелиш демек въртиш една и съща ел.енергия.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Kuku написа:до снощи 26.02.2130г.Kuku написа:Утре сутрин съм в ЧЕЗ на бул.Сливница, да видя дали ще мога да реша проблем от тук или ще правя скандал И в СанданскиНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Tornado написа:Така и така сме зачесали тока я да се изясни колко струва 1 киловат електроенергия произведена от слънчеви панели.Ако е повече отколкото плащаме обикновенните потребители нали се досещате какво става - правиш 3 декара панели и купуваш от този на който продаваш.Дори да няма слънце и да не произвеждаш пак печелиш демек въртиш една и съща ел.енергия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар