Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е сметката за тока?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ogi е прав. Дори аз, който съм с едни от най-големите сметки (тук във форума никой не е цитирал по-висока от моята), според начина на отопление (Адакси) съм склонен да се съглася, че ги консумирам тези пусти киловати. В момента съм в процес на избор на климатици и ще спра Адаксите. За другата зима, да сме живи и здрави, ще имам добра база за сравнение!Просто пустите Адакси си точат киловати това е.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Еее сега пък се оказа,че и в Канада тока бил горе долу като българският,ех тези честни български ерп-та и политици,как можахме да се усъмним в тях.
      Fiat Marea 1.8 16v HLX
      Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Сега се досетих да ви питам всички вас които сте писали в тази тема имате ли договор с някое от ЕРП-тата за доставка на електричество?Имате ли договор за доставка на вода и пречистване на отпадни води?Как така се вдигат цените на въпросните киловати и кубици без да е преподписан договор?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Сега се досетих да ви питам всички вас които сте писали в тази тема имате ли договор с някое от ЕРП-тата за доставка на електричество?Имате ли договор за доставка на вода и пречистване на отпадни води?Как така се вдигат цените на въпросните киловати и кубици без да е преподписан договор?
          до колкото знам, всички имаме договори съгласно общите условия и май имаше нещо - ако не изразиш писмено несъгласие в определен срок се счита за сключен договора... тва за всички монополисти...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ogi28b написа:
            Stefanaki - обсъдихме този въпрос ТУК. Илко все още е в бТВ, дори са му вдигнали заплатата за отстояването на позиция и поддръжката на имиджа на бТВ в нашия форум. По някаква причина той отрича.
            Щото сигурно не ще да почерпи - затова
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ogi28b написа:
              При Кики има повод за недоволство, остава само да бъде доказан, като се види електромерът - дали наистина са писали наизуст или наистина има отчетени киловат-часове.
              Готово - електромера реално не е отчел нито един kWh от последното засичане на 28.11.2012г. до снощи 26.02.2013г.А в същото време, както вече казах имам "отчетени" 596kWh само за последния месец.Ще им се види грапав комунизма, само веднъж да стигна до Сандански!!!

Коментар

[b:a0737b463a]Пуснаха салата
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Kuku написа:
                  Готово - електромера реално не е отчел нито един kWh от последното засичане на 28.11.2012г. до снощи 26.02.2130г.А в същото време, както вече казах имам "отчетени" 596kWh само за последния месец.Ще им се види грапав комунизма, само веднъж да стигна до Сандански!!!
                  Ако бъркам - моля да ме извините, но Кики - ти си първият в тази тема, който казва, че има надписана сметка. Досега всички се оплакваха само от това, че сметката е висока, без покритие. Проучи възможностите и ги спукай, доколкото може да бъдат спукани.======================
                  NikMar написа:
                  Собственик на заведение в Бургас протестира срещу EVN, като включи в менюто салата за 50 стотинки. Салатата е енергийна и се казва "Токов удар", разказа за БТА управителят на заведението Яна Василева. Предястието представлява микс от моркови, ябълки, портокал, сусам и лимонов дресинг. "В менюто действително цената на салатата е 50 стотинки. Но след това прибавяме 1 лев такса "поливане на моркови" и 50 стотинки такса "наточване на ножове". Имаме още 40 стотинки добавка за пренасяне на салатата от кухнята до масата на клиента, след това 20 стотинки начисление за оригинална рецепта и още 39 стотинки за загуби на продукти при приготвянето! Всичко е просто и елементарно - както процедират енергийните монополисти", обясни Василева.
                  Ето това вече е простотията Нима в цените на другите салати не са включени тези такси бе, г-жо Василева?!? Само дето не са написани черно на бяло. Ние да не пасем тревата с почвата? Индианци ли сме, та не знаем, че продуктите в една салата са максимум 1.50 - 2.00 лева, а салатата струва 5.60? Ама простия народ се връзва на подобни глупости. Простотия, пълна! Заради такова преиначаване няма да протестирам и една секунда, щото е такива прости хора говорят простотии и други прости хора им се връзват на простия и елементарен Акъл.

Коментар

Оги, много насериозно си взел живота бре пич ... Олаби малко.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ogi28b написа:
                      ....
                      Аз вече ги подпуках!Утре сутрин съм в ЧЕЗ на бул.Сливница, да видя дали ще мога да реша проблем от тук или ще правя скандал И в Сандански

Коментар

Така и така сме зачесали тока я да се изясни колко струва 1 киловат електроенергия произведена от слънчеви панели.Ако е повече отколкото плащаме обикновенните потребители нали се досещате какво става - правиш 3 декара панели и купуваш от този на който продаваш.Дори да няма слънце и да не произвеждаш пак печелиш демек въртиш една и съща ел.енергия.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Kuku написа:
                          до снощи 26.02.2130г.
                          Бах маа му, къде съм ги проспал 117 години?
                          Kuku написа:
                          Утре сутрин съм в ЧЕЗ на бул.Сливница, да видя дали ще мога да реша проблем от тук или ще правя скандал И в Сандански
                          Аз бих ги осъдил, защото докато текат делата тече и лихвата и в крайна сметка печелиш делото от раз, заедно със надвзетата сума ти изплащат и лихвата, а разноските по делото остават за тях. За теб обаче остава удовлетворението, че си осъдил ЧЕЗ. После на база съдебното решение можеш да ги осъдиш и за причинените нематериални щети.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Редактирах се Утре сутрин ще си проличи всичко!

Коментар

Tornado написа:
                              Така и така сме зачесали тока я да се изясни колко струва 1 киловат електроенергия произведена от слънчеви панели.Ако е повече отколкото плащаме обикновенните потребители нали се досещате какво става - правиш 3 декара панели и купуваш от този на който продаваш.Дори да няма слънце и да не произвеждаш пак печелиш демек въртиш една и съща ел.енергия.
                              Свърши тая, иначе доста скъпо я изкупуват
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
                                Предполагам, че днес или утре ще ми засекат тока. Изразходвал съм 157 киловатчаса на дневна тарифа и 107 на нощна. Очаквам около 47 лева сметка.
                                Засекли са ми го "утре". 160 дневна, 110 нощна. 47.46 лв ми е сметката за 31 дни от 23 януари до 22 февруари.

Коментар

Working...
                                X