Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е сметката за тока?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Е, щом за теб не е проблем да плащаш по-скъпо за нещо, което е по-евтино - значи всичко е наред. Аз останах с впечатление, че се протестира срещу скъп ток.
    един часовник може би струва около 50лв може и повече,което при мойте сметки от 30-60лв е трудно да ги избия(нощно време работи само фризера и хладилника)впрочем каква е разликата между дневна и нощна(в пари)?
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

6 стотинки на киловат-час. 1000 КВч = 60 лв.

Коментар

Новите електромери не мисля, че се нуждаят от часовник. При това аналогов Не съм обаче 100% сигурен, че отдавна не се занимавам с електромери.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ето срещу кого/какво трябва да се протестира -> http://www.blitz.bg/news/article/183355
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Енерго про продава киловатчас нощна на 0,14 лв. Дневната е 0,21 лв. за киловатчас.В тези цени, които съм дал влизат всички такси за преноси и т.н.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

nikolce написа:
              Ето срещу кого/какво трябва да се протестира -> http://www.blitz.bg/news/article/183355
              Е нали се протестира! Ха сега извади от датата на първият протест датата, на която Яне внесе първият сигнал за енергиините далавери и ще разбереш за колко време масонският брат отговарящ за енергетиката в страната Р.Овч. е организирал пушилката/протестите. От колко време вече се практикува този принцип на действие - като те уличат в далавера направи сеир на публиката, та като се вдигне пушилката никой да не се сети за разкритията.Ей за 24 години не успяхте да им свикнете на методите на ДС. Убиха Луканов като куче на улицата, а вие още не сте разбрали до къде се простират пипалата на ТОКтопода.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Предполагам, че днес или утре ще ми засекат тока. Изразходвал съм 157 киловатчаса на дневна тарифа и 107 на нощна. Очаквам около 47 лева сметка.

Коментар

ogi28b написа:
                  Предполагам, че днес или утре ще ми засекат тока. Изразходвал съм 157 киловатчаса на дневна тарифа и 107 на нощна. Очаквам около 47 лева сметка.
                  Толкова е около 48,12 до 49 лв.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колежка днес искала да си плати тока и и отказали да и вземат парите Казали им до второ нареждане да не вземат пари - това в ЧЕЗ Благоевград

Коментар

Не вЕрвам. Днес си платих и 2та тока.

Коментар

Кой как краде!
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Energo-Pro обявили, че февруарските сметки ще са -28% Да бе, да...Иначе моята 03.01-04.02.2013 е почти същата като предната с 2 лв. разлика даун.....
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Energo-Pro обявили, че февруарските сметки ще са -28% Да бе, да...Иначе моята 03.01-04.02.2013 е почти същата като предната с 2 лв. разлика даун.....
                            Моята е с 10лв. по-ниска. А като киловати е почти същата като миналогодишната ми.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Че той февруари не е изтекъл, какви са тези февруарски сметки?
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

tyson написа:
                                Новата ми сметка от 03.01.2013-02.02.2013 е 566лв. едва с 2лв. по-ниска от декември-януари. ,Поиграх си да си сметна средния разход на час, излиза 4,5 kw/h. Струва ми се нормален или
                                tyson написа:
                                По повод разходите у нас само за информация, ще ви кажа нещо интересно според мен. Имам познат, който от около годино живее и работи в Москва, като е там със семейството си-четиричленно. Остана много изненадан за 10 дневния си престой по нова година в собственото му жилище, като получи сметка за газ - 330 лева, при положение, че жилището му е с изолации по всички правила и не е жалил средства за това. Та в скъпия град Москва, разходите за наем и всичко останало - ток, газ, вода,отопление..... са 530 евро, забележете с наема. Излиза, че в България при добре познатият на всички стандарт на живот, разходите могат да бъдат и по-големи, от същите в Москва. Та 600 лева ток в България за месец в собствено жилище или 1000лева за газ, надминава подобните разходи в Москва, един от най-скъпите градове в света.
                                Ситроен Ксантия HDI-110 +++
                                Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
                                Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M

Коментар

Working...
                                X