Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е сметката за тока?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сус бре! Чехите си работят и приемат данните на електромерите ни
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

период:06.01.2013г-01.02.2013г 142кв(нямам дневна и нощтна,на една тарифа съм) или 28.37лв-казано в пари към ерп-ЧЕЗготви се на ток(фурна и котлони)хладилник,фризер,2брТВ,лаптоп,пералня,осве тление(лунички и обикноведни крушки с нажежаема жичка)и помпата на парното и други дребни работив къщата живеем двама души
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Защо плащаш само дневна, ако не е тайна?

Коментар

Щото е с еднотарифен електромер и плаща само дневна.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Това - ясно, ама няма ли право да си сложи друг, има ли някаква пречка? Колко струват тея електромери?

Коментар

ogi28b написа:
              Това - ясно, ама няма ли право да си сложи друг, има ли някаква пречка? Колко струват тея електромери?
              Ако жилището му не е въведено в експлоатация - няма право на друг ток. Ние в офиса сме на тоя хал също. Кооперацията е с АКТ 14, щото са загубили право на АКТ 15. Е те така.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Това не е ли промишлен ток, по 30-на стотинки? Ако не се лъжа - xaerial плаща така.

Коментар

ogi28b написа:
                  Защо плащаш само дневна, ако не е тайна?
                  колега мисля че няма смисъл да се лутам х-дни с жалби и тем подобни+нерви за такива суми(при положение че разликата дневна/нощтна е нищожна)електромера ми е двутарифен просто нямам часовниккъщата има всички необходими документи(все пак е на 50-60г а не ново строителство за да няма документи)
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Е, щом за теб не е проблем да плащаш по-скъпо за нещо, което е по-евтино - значи всичко е наред. Аз останах с впечатление, че се протестира срещу скъп ток. Като лирично отклонение да вметна, че комбинацията от букви "...щтн..." не съществува в нашия език.

Коментар

И аз плащам само дневна на село защото и двата електромера нямат часовник до тях да ги превключва на нощна. Но при консумация от 30 кв на месец да слагам часовник който да отчете от тях 10 кв нощна не си заслужава. Пък и така финансирам CEZ, за да не фалират.

Коментар

ogi28b написа:
                        Това не е ли промишлен ток, по 30-на стотинки? Ако не се лъжа - xaerial плаща така.
                        Не е 30 стотинки промишления ток. До скоро беше по-евтин от битовия, но нали социалното правителство реши, че бизнеса сме изедници - го вдигнаха. Разликата мисля е 1-2 стотинки - ще погледна фактурите.
                        Steliyan's Life!

Коментар

24 стотинки е промишления ток. :D

Коментар

коцев написа:
                            24 стотинки е промишления ток. :D
                            Е.ОН ми го фактурира на 0,26333лв.
                            Steliyan's Life!

Коментар

Ами това показва че няма монополи в България Аз съм към CEZ и плащам по 24 стотинки :D

Коментар

коцев написа:
                                Ами това показва че няма монополи в България Аз съм към CEZ и плащам по 24 стотинки :D
                                Така е, ако беше монопол - щяхме всички да плащаме 1 цена
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X