ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
krasio_79bs написа:tyson според калкулатора на ЧЕЗ трябва да си изхарчил 7 000 кВтч. Не намерих калкулатор за ЕВН и Е он, но предполагам едва ли имат голяма разлика в цените.
Коментар
-
ogi28b написа:krasio_79bs написа:tyson според калкулатора на ЧЕЗ трябва да си изхарчил 7 000 кВтч. Не намерих калкулатор за ЕВН и Е он, но предполагам едва ли имат голяма разлика в цените.
Коментар
-
jenshen73 написа:ogi28b написа:568 лв. на 20 стотинки е над 2800 киловата на месец! Това е почти по 100 киловата на ден 20 да са бойлера и останалите неща, остават 80. Това прави по 3 киловата, грубо, на час, или всеки конвектор да работи на 1 киловат непрекъснато. В какво живееш? Къща, предполагам, иначе не е нормално да имаш такава консумация. Колко е жилищната ти площ? Колко човека живеете под 1 покрив?Виж си електромера. Изключи всичко у дома и виж дали върти импулси.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз ще направя банкет със сини капачки на корем, ако си теглиш въжето, заклевам се в сметката си за ток! Ама в мнението си исках да наблегна на това, че ако включиш всеки конвектор да блъска с 1 киловат постоянно, то у вас ще е поне 28 градуса, а комшията над теб ще се радва на подово отопление. Нали го имам същото - маслен радиатор 2.5 киловата. Понякога го пускам на непрекъсната работа на 1 киловат и като го пусна в 22:00 и 19 градуса в стаята, след 4 часа е поне 24 градуса. А ако работи нон-стоп... сигурно ще си удря 30 градуса. Иначе е ясно, че е възможно да се постигне тази консумация. Максимумът за един подобен апартамент е около 9300-9400 киловата месечно, през 63 А предпазител.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ls1 написа:Такива високи сметки при една сравнително мека зима каквато е сегашната...не ми се мисли ако стегне един як едномесечен студ какво ще плащаме.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
BO написа:ogi28b написа:Аз ще направя банкет със сини капачки на корем, ако си теглиш въжето, заклевам се в сметката си за ток! Ама в мнението си исках да наблегна на това, че ако включиш всеки конвектор да блъска с 1 киловат постоянно, то у вас ще е поне 28 градуса, а комшията над теб ще се радва на подово отопление. Нали го имам същото - маслен радиатор 2.5 киловата. Понякога го пускам на непрекъсната работа на 1 киловат и като го пусна в 22:00 и 19 градуса в стаята, след 4 часа е поне 24 градуса. А ако работи нон-стоп... сигурно ще си удря 30 градуса. Иначе е ясно, че е възможно да се постигне тази консумация. Максимумът за един подобен апартамент е около 9300-9400 киловата месечно, през 63 А предпазител.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:ogi28b написа:Аз ще направя банкет със сини капачки на корем, ако си теглиш въжето, заклевам се в сметката си за ток! Ама в мнението си исках да наблегна на това, че ако включиш всеки конвектор да блъска с 1 киловат постоянно, то у вас ще е поне 28 градуса, а комшията над теб ще се радва на подово отопление. Нали го имам същото - маслен радиатор 2.5 киловата. Понякога го пускам на непрекъсната работа на 1 киловат и като го пусна в 22:00 и 19 градуса в стаята, след 4 часа е поне 24 градуса. А ако работи нон-стоп... сигурно ще си удря 30 градуса. Иначе е ясно, че е възможно да се постигне тази консумация. Максимумът за един подобен апартамент е около 9300-9400 киловата месечно, през 63 А предпазител.
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:ogi28b написа:Аз ще направя банкет със сини капачки на корем, ако си теглиш въжето, заклевам се в сметката си за ток! Ама в мнението си исках да наблегна на това, че ако включиш всеки конвектор да блъска с 1 киловат постоянно, то у вас ще е поне 28 градуса, а комшията над теб ще се радва на подово отопление. Нали го имам същото - маслен радиатор 2.5 киловата. Понякога го пускам на непрекъсната работа на 1 киловат и като го пусна в 22:00 и 19 градуса в стаята, след 4 часа е поне 24 градуса. А ако работи нон-стоп... сигурно ще си удря 30 градуса. Иначе е ясно, че е възможно да се постигне тази консумация. Максимумът за един подобен апартамент е около 9300-9400 киловата месечно, през 63 А предпазител.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ogi28b написа:todorakiggg написа:Освен това поне знаеш какво плащаш и какво получаваш след това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар