Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви е сметката за тока?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Че какво ти пречи да ги боднеш уредите в разклонител който да забучиш в уреда
    Пречи ми ,че уредите са ми в различни стаи.Другото е ,че мери до 3 000вата. Дори и да го обезкостя и вържа след главният електромер няма да издържи. А най- важното е ,че какъвто и да си монтираш ,ония изедници пак ще си вземат тяхното. Което пък обезсмисля цялата играчка.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Моята самоделка съм я направил както казах преди десетина години. Верно е че вероятно дава отклонение от съвременните точни електромери . Обаче аз исках на времето да разбера аджеба радиатора ми в спалнята за един месец колко ток харчи .Той е норвежки платков и вече 13 години ми служи безупречно а харчи малко ток.После включих климатика през тоя електромер и видях за месец какво харчи като се има в предвид че има дни които са топли и дни които са студени. Все пак долу-горе ми дава приблизително колко ток харчи за месеца . Приемам разлика от 10-20 киловата за нищожна
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колеги как са ви декемврийските сметки? Аз съм в прединфарктно състояние...
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

157лв.
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Може би има нещо гнило в последните декемврийски сметки. Аз платих 182 лв, при положение че рекордът ми за най-висока сметка досега беше 102 лв...
            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

83 лв.Топля се с дърва,готвим на газ,климатика се пуска само сутрин от 06.00 до към 09.00.бойлер,два телевизора и настолен комп.

Коментар

90 лв. с 30 лв. по-малко от ноември.5 членно семейство с бебе на година и 7 месеца.Топлим се с локално парно на твърдо гориво.Бойлер не се изключва ,но с втори бойлер/активен от началото на декември/ топлещ се само от парното ,съдомиялна ,пералня почти всеки ден ,готви се само на ток.Допълвам ,че камината ми събира дърва с размери дължина 60 см. и диаметър около 35 см.Дърва не цепя.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ники, радиус или диаметър?
                  Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
                    Ники, радиус или диаметър?
                    Упс поправих се.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В къщата живеят трима човека, работи един климатик, готви се на газ и ток, основно отопление на дърва и въглища, бойлер постоянно включен, хладилник и фризер - 160 лева.В апартамента - два климатика, бойлер (само нощно), декември нямаше време за готвене, хладилник и фризер, 2 телевизора - 170 лева.Общо за 6 човека - 330 лева
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

http://www.moreto.net/novini.php?n=200285Освен дневна и нощна тарифа, скоро токът може да има и сезонни цени. Това предвижда проектонаредба на ДКЕВР.Заради забавянето й ЕК ни заплаши със съд, а дни след това председателят на регулатора Ангел Семерджиев подаде оставка и беше освободен от поста.Според предложените правила, дружествата могат да поискат от ДКЕВР да одобри сезонни цени за някои свои клиенти. Така например токът за част от потребителите може да има различна цена през лятото и през зимата. Тарифите пък ще се променят не само веднъж годишно. Според наредбата, когато има промяна в цената на газа или вредните емисии и това оказва съществено влияние върху цената на тока, ДКЕВР може да я коригира. Това означава, че е възможна промяна на всяко тримесечие, тъй като тарифите на синьото гориво се променят четири пъти годишно.Добър вечер, уважаеми зрители, спите ли...?

Коментар

99,78 лева.
                          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Декемврийските сметки до когото се допитам се оказва, че са страшни....аз съм с жена и малко дете в тристайно жилище 72 квадрата с три конвектора адакс;бойлер,малко бойлерче и настолен комп и от 10,12,2012 до 10,01,2013 платихме 320 лева...........това е страшно за мен и чувам около мен само страшни сметки.....дали са заради Енерго Про или нещо друго не знам но ако продължава така ......уж уредите на Адакс били икономични..пълен Т ******* К
                            предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                            Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Декември - 59 лева и стотинки п.п. обаче колко въглища имам под ноктите....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ток

То че сметките са високи е ясно но имате ли ток При нас в Люлин всеки месец най малко 2 пъти гасне тока за по 1 или 2 часа уж сменяха кабели уж трафопоста правиха
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X