Е колко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
Yavor написа:Kuku написа:.....
Коментар
-
Kuku написа:Yavor написа:Kuku написа:.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
r51 написа:За видеонаблюдението на Yavor, една камера е 5 вата. Компютрите харчат средно по 100 вата. Нашия компютър в офиса с 8 инфрачервени камери, харчи 140 вата на час. Мерил съм го лично.А у нас, 120 квадрата, 5 радиатора Теси по 3 киловата не се изключват, бойлер също не се изключва, миялна, пералня, 3 - 42 инчови плазми по 300 вата работят постоянно за фон, готварска печка, около 40 лунички по 35 вата светят вечер... сметката е смешнаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Преди малко научих новия си ток от 16-20 декември до 16-20 януари...92 лв. По-нисък ми е от предния месец. . Толкова е хубаво, че чак ми е притеснително. Очаквах двойно по-висок ток.Не смея да се радвам. Ще изчакам следващия отчетен период.ПС: Всичко ми е на ток, с изключение на моментите, в които лаптопите и телефоните я карат на собствени батерии. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:Голяма дискусия за тоя ток. Нямате ли възможност да виждате електромерите си, че разчитате на очаквания? На наш’то табло има прозорчета и всеки електромер се вижда. Мога във всеки момент да си разбера колко ток съм изконсумирал.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:Голяма дискусия за тоя ток. Нямате ли възможност да виждате електромерите си, че разчитате на очаквания? На наш’то табло има прозорчета и всеки електромер се вижда. Мога във всеки момент да си разбера колко ток съм изконсумирал.
Коментар
-
Язък, че се занимаваш с компютри, една консумация като не можеш да измериш. 65 вата е процесора при максимално натоварване. Дали постоянно е максимално натоварен а? С мултицет се измерва. Всеки уред може да се измери на момента докато работи... пералня, климатик, каквото се сетиш. На занаят няма да те уча.... язъкjenshen73 написа:r51 написа:За видеонаблюдението на Yavor, една камера е 5 вата. Компютрите харчат средно по 100 вата. Нашия компютър в офиса с 8 инфрачервени камери, харчи 140 вата на час. Мерил съм го лично.А у нас, 120 квадрата, 5 радиатора Теси по 3 киловата не се изключват, бойлер също не се изключва, миялна, пералня, 3 - 42 инчови плазми по 300 вата работят постоянно за фон, готварска печка, около 40 лунички по 35 вата светят вечер... сметката е смешна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар