Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката за тока?
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Тия от енергото имат такива зверски такси ,че повече от 50% от сметката е такси и данъци.То достъп до на майка им мрежата,достъп до на леля им мрежата,то достъп до загубената девственост на всичките им роднини по дамска линия... И така от 210 лв сметка ел енергията е само 96.50лв.Кога ли и мобилните оператори ще се сетят да ни цакат с достъп до мрежа и тн. ?94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
PASSARELLA написа:Immortal написа:Като ви чета и се стресирам.При нас сметките вървят с месец назад. В момента имам да плащам за ноември 130 лв.За декември да чакам двойно ли?
Коментар
-
van02 написа:120lv три климатика не инверторни става въпрос за 2 стаи и кухня.Санирано навсякъде-вътрешно и външно.Всички крушки са енергоспестявашти.Болера се включва всяка вечер на нощно.Готви се на ток.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
И на мен ме е много чудно как се правят толкова ниски сметки за ток,аз сега се отоплявам с камина и пак имам ток 116лв,представям си ако пусна и някой климатик какво ще стане.Бойлера ми се включва с таймер един час през деня и един час нощем,готви се на ток,пералня през ден,хладилник,общо взето това са сериозните консуматори,а сметката не пада под 100 лева.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
van02 написа:120lv три климатика не инверторни става въпрос за 2 стаи и кухня.Санирано навсякъде-вътрешно и външно.Всички крушки са енергоспестявашти.Болера се включва всяка вечер на нощно.Готви се на ток.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
Ток зима и лете над 50 лв рядко плащам.Отоплявам се на лок.парно и вързан бойлер към него.Климатиците се пускат много рядко в преходните месеци,когато не може да гори котлето.Искам и през лятото да си вържа бойлера към едно панелче,но изложението на апартамента не го позволява.Живея в панелка с ПВС дограма и някаква вътрешна изолация,обаче на 1-вия етаж.
Коментар
-
campain написа:И на мен ме е много чудно как се правят толкова ниски сметки за ток,аз сега се отоплявам с камина и пак имам ток 116лв,представям си ако пусна и някой климатик какво ще стане.Бойлера ми се включва с таймер един час през деня и един час нощем,готви се на ток,пералня през ден,хладилник,общо взето това са сериозните консуматори,а сметката не пада под 100 лева.
Коментар
-
todorakiggg написа:Колега, извикай ги енергото да ти замерят консумацията, че може да топлиш и комшиите, за мен нормално при тази консумация е около 40-50 лв ама 116 лвLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:todorakiggg написа:Колега, извикай ги енергото да ти замерят консумацията, че може да топлиш и комшиите, за мен нормално при тази консумация е около 40-50 лв ама 116 лв
Коментар
-
Не виждам енергото като му замерят електромера как това може да открие прикачен комшия. При нас проверката беше доколкото помня откачане на електромера, пускане на еди колко си ток през него, сверяване толкова ли отчита. Може би ако си отвие бушона вкъщи и погледне върти ли електромера ще усети ако има прикачен. Обаче като знам какви наглеци има не ми се вярва някой да се закачи за да краде 50-60лв (щото и колегата все пак хаби някакъв ток), директно щеше да го пържи с духалката и да ходи по потник вкъщи гадината.Според мен трябва да си вземе някаква машинка за мерене на моментния разход и да си изтества уредите колко горят. Има ги в Метро, нещо като 20-ина лева.
Коментар
-
ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ОТ 16.11.2012 ДО 12.12.2012 101,74Това е моята със три климатика една Мидея MSV1-12HRN1 и два General 12LKC като единия е долу в офиса и е доста по студено от апартамента всичко е на ток в нас. Климатиците не ги спирам работят нонстоп само намаляваме градусите като не сме си в къщи.А това е от миналата зима със 3бр Мидеи.ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ОТ 12.11.2011 ДО 14.12.2011 149,78Без клими имам ей този разход:ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ОТ 19.04.2012 ДО 16.05.2012 50,74И по този повод вижте как Албанците изгониха ЧЕЗ http://www.dnes.bg/world/2013/01/21/...ia-chez.178158Обичам си работата.
Коментар
-
За ноември 106лв.Да видим за декември какво ще дойде...Иначе отоплението е основно с малка акумулираща печка...и чат пат една вент. печка Филипс се пуска привечер в по-студените дни.Климатиците за основно отопление не ги ползвам.Температурата,която се поддържа е около 20-22 градуса в 2 стаи с дървена дограма и никаква изолация на 2 етаж.Готвим си на газ,бойлера си работи постоянно,1 голям хладилник+1 голям отделен фризер също както и волфрамови крушки навсякъде Лятото когато не работи отоплението сметката е 50-60лв.Нямам търпение да се стопля пакEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар